Το πιστωτικό γεγονός θα σκάσει με αυτη τη «κυβέρνηση»

aytΣτα χέρια του Τσίπρα θα σκάσει το πιστωτικό γεγονός.Είναι ένα από τα σενάρια που είχαμε δημοσιεύσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.Ο δρόμος είναι πια ανοικτός. Ολοι όσοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να μείνουμε στο ΕΥΡΩ θέλουν την κατοχή της Χώρας και τον ορυκτό μας πλούτο στη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Το θέατρο που παρακολουθούμε θα φέρει σε σύγκρουση την Γερμανια,ΕΚΤ και εταίρους με τη Χώρα μας. Έρχεται οικονομικό κραχ σε Ελλάδα ,Ευρώπη,Αμερική.Θ ακολουθήσει το μοίρασμα του ορυκτού μας πλούτου που θα φέρει τον Γ Παγκόσμιο πόλεμο.Την ημερομηνία τη γνωρίζει η Νέα Τάξη που υπηρετούν οι τελευταίες κυβερνήσεις.

Παίζει κάθε μέρα.ΡΟΥΛΕΤΑ είναι και περιμένουμε να σκάσει……Όποιος δέχθηκε να βρισκόμαστε στην Ε.Ε όπως και ο Συριζα(ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΑΝΕΛ) και οχι την απελευθέρωση της Χώρας με ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  έξω από τη λυκο-συμμορία εκτελεί τη Χώρα και δουλεύει για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ.

Ολα είναι σκηνοθετημένα.Ετοιμαστείτε άμεσα να αγωνιστείτε για την διαφύλαξη της Εθνικής αξιοπρέπειας της ζωής σας…. και των παιδιών σας…ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

Χρόνης Προσαλέντης Δημοσιογράφος

Σχολιαστε