Το ξεφτιλισμένο ποσό των 586 ευρώ δίνει το γυφταριό της κατεχόμενης Αθήνας ανά οικογένεια στη Κεφαλλονιά και σκηνές χωρίς πάτωμα

Το  Εξεφτυλιστικό ποσό των 586,94 ευρώ θα δοθεί σαν επιδότηση στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς, απ’ το παγκόσμιο γυφταριό της κατεχόμενης Αθήνας.

ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ βεβαίως, όχι ανά άτομο, διότι αλλιώς δεν θα έφτανε ούτε το τελευταίο δάνειο των 95 εκατομμυρίων που πήρε το μεγκάλο κανάλι !

Όμως γιατί τόσο ”κατσαρό” ποσό; Γιατί όχι 550 ή 600 ευρώ που είναι πιό ”στρογγυλό”; Εδώ υπάρχει η υποψία ότι στην αρχή ήταν 600 ευρώ και υπήρξε κάποια ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ (!!) 13,06 ευρώ σαν κάποιο είδος φόρου, ή κράτησης,ή ΦΠΑ!!

Καταλάβαμε όλοι;

Πρέπει να έγινε κάποιου είδους παρακράτηση σε κρατικό επίδομα έκτακτης ανάγκης! Σαν να ήταν δηλαδή εισόδημα! Σαν να τα ”κονόμησαν” οι σεισμοπαθείς και πρέπει να φορολογηθούν!

Τέτοια διεστραμμένη σκέψη μόνο το κεφάλι του υπουργού οικονομικών, ή του γενικού γραμματέα εσόδων μπορεί να γεννήσει! Μιλάμε για κεφάλια-βράχους, αγνώστου περιεχομένου, που όμως υπάρχει η υποψία πως αν ένα από αυτά σπάσει τυχαία, θα πλημμυρίσει με μπόχα η μισή Ελλάδα. (γι αυτό μην τα σπάσετε, αφήστε τα να σαπίσουν στην φυλακή αργότερα!)

Αφήστε που υπάρχει η ακόμα πιό βάσιμη υποψία, πως κάποια στιγμή (μετά βεβαίως από τις εκλογές), σε πολλούς από τους σεισμοπαθείς και με διάφορες προφάσεις, θα τους ζητηθεί να επιστρέψουν το ποσό (των 600 ευρώ ολόκληρο) με τις κατάλληλες βέβαια προσαυξήσεις! Ή, ακόμα καλύτερα, θα το χρεώσουν στην εφορία ως ληξιπρόθεσμο χρέος, και αφού θα έχουν ήδη περάσει δύο μήνες ή παραπάνω, θα βάλουν και το πρόστιμο του 20% , του 30%, ή ό,τι άλλο τους καπνίσει εκείνη την ώρα!

Και έτσι θα αυξηθεί και το πρωτογενές πλεόνασμα του ”πρωθυπουργού”. Πρωτογενές πλεόνασμα κοροϊδίας βεβαίως και ξετσιπωσιάς! Διότι κοροϊδία και success story πάνε μαζί κι αλληλοσυμπληρώνονται! Όπως μαζί και χέρι-χέρι πάνε η Αυτού Χυδαιότης και ο τσικ-λεβέντης προς τον γκρεμό! Αμήν!..

Σημ. Τα χτήνη της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Αθήνας παρέδωσαν σκηνές χωρίς πάτωμα ! Ανάγκασαν ταλαιπωρημένους ανθρώπους να κοιμηθούν πάνω στο υγρό γρασίδι !Για κρεβάτια το Κρατος ΣαμαραΒενιζέλου τους έδωσε ξαπλώστες παραλίας!!!

600 σπίτια ακατάλληλα. 600 οικογένειες στον δρόμο.

30.000 ευρώ για κάθε κατεστραμμένο σπίτι έπρεπε να δίνουν στους καταληστευμένους από φόρους και χαράτσια οι ΑΛΙΓΑΤΟΡΕΣ αλλά πού? Ποίοι αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα θα βοηθήσουν τη Κεφαλλονιά ? Ποιοι αυτοί που υπηρετούν εξωθεσμικά κέντρα και ξεπουλάνε το τόπο?

Σχολιαστε