Το Νόμο στα χέρια τους πήραν οι Πατρινοί για τους λαθρομετανάστες.Ματ και πλήθος σε θέσεις μάχης.

Το Νόμο στα χέρια τους πήραν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Πάτρας μετα την δολοφονία 30χρονου απο λαθρομετανάστες.Απο χθές βράζει η κατασταση και σήμερα εκατοντάδες Πατρινοί εφθασαν εξω απο το κτηριο της Πειραικής -Πατραικής για να το εκκενώσουν απο τους λαθρομετανάστες.Το Ελληνικό κράτος εστειλε τα ΜΑΤ να προστατεύσουν τους ξένους εποίκους και εχουμε επεισόδια.

Αν και ο δήμαρχος της πόλης συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο για την αντιμετώπιση τεράστιου προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην πόλη όπως φαίνεται οι κάτοικοι της  Πάτρας δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο τις προτάσεις λύσεις των Αρχών. 
Χίλιοι κάτοικοι περίπου της Πάτρας βρέθηκαν στην οδό Σουνίου και στην παραλιακή λεωφόρο η οποία έχει κλείσει από το πλήθος.  Εντός του χώρου του εργοστασίου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας του Λιμενικού Σώματος καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες πόλεις πλησίον της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Μία κλούβα των ΜΑΤ καίγεται από βόμβα μολότοφ που εκτοξεύθηκε από άγνωστη κατεύθυνση.
Οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των αγανακτισμένων πατρινών στον χώρο.  Πηγές από την Πάτρα αναφέρουν ότι οι 800 αλλοδαποί που είναι κλεισμένοι μέσα στο εργοστάσιο
της Πειραϊκής Πατραϊκής είναι εξοπλισμένοι με λοστούς, ξύλα, και άλλα αυτοσχέδια όπλα.

Σχολιαστε