Το θυμάστε αυτό πέρυσι; Δεν άφησε τον Γιωργάκη να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο και τον απέλυσαν! Ο Γαπ των 10.000 ευρώ δεν είναι τζαμπατζής

 

Ο ΓΑΠ δεν πληρώνει εισιτήριο. Ο ΓΑΠ που τσεπώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ και μέσα σε αυτά είναι και οι μετακινήσεις του, δεν είναι τζαμπατζής. Τζαμπατζής είναι το παλικάρι που δεν είχε 1.40. Ουστ λαμόγια. Βγαίνουν και κάνουν δηλωσεις για τζαμπατζήδες μετά, η κάθε @γ@μητη που τα τσεπώνει από κρατικοδίαιτα περιοδικά και πανεπιστήμια. Τότε, βέβαια τι να πει; Να θίξει το αφεντικό;…

ΥΓ. Συγγνώμη για το υβρεολόγιο αλλά έχω βγει από τα ρούχα μου με το θέμα του παιδιού χθες και βλέποντας και αυτό που σας παραθέτω από κάτω.

  Και μετά μας φταίνε οι τσαμπατζήδες… Ολόκληρος πρώην πρωθυπουργός και δεν φιλοτιμήθηκε να πληρώσει το εισιτήριό του!


  8 το πρωί και το δελφίνι που εκτελεί το δρομολόγιο Σάμος -Πάτμος-Λειψοί-Λέρος με τερματισμό στην Κω είχε λύσει του κάβους και ήταν έτοιμο να αναχωρήσει, όταν σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκαν δύο άνδρες και κατευθυνόμενοι στο δελφίνι τους είπαν ότι έχουν δύο επιβάτες για Πάτμο. 

  Ο καπετάνιος του Δελφινιού έκανε τη διαδικασία πάλι να δέσει για να πάρουν τους επιβάτες. 

  Έκπληκτος αντίκρισε τον Γιώργο Παπανδρέου με την σύζυγο του. 

  Όταν όμως πλησίασαν στον καταπέλτη και τους ζητήθηκαν τα εισιτήρια δεν είχαν

  Τότε η κυρία που ήταν επί των εισιτηρίων τους είπε ότι υπάρχει ρητή εντολή από την εταιρεία να μην επιτρέπουν χωρίς εισιτήριο σε κανέναν. Σε αυτό επέμεινε και ο καπετάνιος. 

  «Πηγαίνετε να εκδώσετε από την Εταιρεία τους είπαν». 

  Εκείνοι επέμεναν να ταξιδέψουν χωρίς εισιτήριο. 

  Ο καπετάνιος βλέποντας ότι δεν είχε άλλη επιλογή γιατί η εντολή από την εταιρεία ήταν ρητή και ο κ. Παπανδρέου επέμενε, έδωσε εντολή να λύσουν οι κάβοι και να αναχωρήσουν χωρίς τον Κ. Παπανδρέου διότι ήδη είχε καθυστερήσει η αναχώρηση. 

  Όταν όμως το δελφίνι έφθασε στην Κω τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η εταιρεία είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του. 

  «Έκανα την αντίσταση μου» είπε ο καπετάνιος στο patmostimes, «διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα και μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου. 

  Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί, αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμή να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους. 

  Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθυξίας. Τη δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του». 

  Σχολιαστε