Το βράδυ ο αρραβώνας των βρυκολάκων

Ο άνθρωποι έχουν μείνει μισοί από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών. Δεν λέω υπερβολές! Δείτε τους. Όποια στιγμή και να βάλεις MEGA,Αlpha,SKAI  ΝΕΤ κλπ  θα τους δεις σε κάποιο παράθυρο. Ατελείωτοι τηλεμαραθώνιοι προπαγάνδας και διαστρέβλωσης…Τρέμουν όλοι τους μην και δεν μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Μην και δεν βρει ο προδότης συνενόχους στο ξεπούλημα της χώρας, στην μεγαλύτερη προαποφασισμένη καταστροφή του ελληνικού έθνους.
Τρομοκρατούν τον κόσμο, καταστροφολογούν, παίζουν με την λογική μας, ζητάνε συνενόχους, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα!Δείτε με πόσο πάθος υπερασπίζονται την συνενοχή των κομμάτων. Πόσα διλήμματα βάζουν στον λαό. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις ΓΑΠ δόθηκε το νέο δίλημμα. Ή δανειακή σύμβαση ή ευρώ. Πήραν το μήνυμα και άρχισαν τα παπαγαλάκια της εξουσίας. Βγάλαν δημοσκοπήσεις που ο λαός δεν θέλει (!) εκλογές, λένε ότι θα μας πετάξουν απ’ το ευρώ αν δεν εκχωρήσουμε εθνική κυριαρχία. Βγάζουν τον κάθε τυχάρπαστο με αναλύσεις του κώλου να μας κάνει πλύση εγκεφάλου.
Βρώμικος ο ρόλος Καρατζαφέρη που κάθε λίγο και λιγάκι εμπλέκει στην συζήτηση ονόματα όπως Μαρκεζίνης, Μολυβιάτης, Σημίτης πριν λίγες μέρες, Καραμανλής σήμερα. Μόνο τον πολιτικό του πατέρα τον Μητσοτάκη δεν πρότεινε, τουλάχιστον ακόμα! Ποιον βοηθάνε αυτές οι σαχλές παρεμβάσεις που τρέχουν όλοι να τις παρουσιάσουν ως σοβαρές προτάσεις;
Προσέξτε τους όρους που χρησιμοποιούν. Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ή εθνικής σωτηρίας, μας λένε. Δηλαδή η εθνική μας σωτηρία είναι να σκύψουμε να δώσουμε τα πάντα, γη και ύδωρ στους Γερμανούς και τις αγορές.Η μόνη εθνική σωτηρία και ανάγκη είναι να φύγουν απ’ την εξουσία και να βγουν νέες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις από τα σπλάχνα του λαού κι όχι από τα βρώμικα τζάκια τους.
Αλλά πώς θα φύγουν οι αρχολίπαροι του διεφθαρμένου Πολιτικού συστήματος?Η Διεθνής Τάξη Πραγμάτων με τα Μεσα Εξωτερικού CNN BBC και με δημοσιεύματα οτι θα μας πτωχεύσουν αναγκάζουν τον Σαμαρα να δεχθεί συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ .Το θέατρο αυτο ειναι προσυμφωνημένο και το βράδυ θα εχουμε παραίτηση Παπανδρέου για να γίνουν οι αρραβώνες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτές τις ώρες, όποιος συμπλεύσει μαζί τους θα χαραχτεί στην μνήμη του έθνους και θα γραφτεί στην ιστορία ως ένας ακόμη προδότης.
Με την τεχνητή αυτη κατασταση σε συνεργασία με ξεπουλημένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους που ολοι μαζί παίζουν αυτο το καραγκιοζιλίκι για να παραπλανήσουν τους Ελληνες πολίτες γινονται  συνυπεύθυνοι στο ξεπούλημα του λαού.
Δυστυχώς όμως, όπως βλέπω, ο ΓΑΠ   ο Αντώνης και ο Καρολος  έχουν αποφασίσει να μας οδηγήσουν σε αιματοχυσία. Και δεν φεύγει απ’ το μυαλό μας η έκτακτη αλλαγή όλης της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας…

Σχολιαστε