Το αίμα ζητάει εκδίκηση φώναζε το πλήθος πριν την κηδεία και έσπασαν λεωφορείο για τον 18χρονο

Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν τις τέσσερις το απόγευμα πλήθος πολιτών στην πλατεία Δημαρχείου (σταθμός μετρό Περιστέρι) για τον θάνατο του 19χρονου, έπειτα από κάλεσμα της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Περιστερίου και του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αθήνας.
Αρκετός κόσμος, κυρίως νέα παιδιά, με συνθήματα και πανό διαμαρτυρήθηκαν για τον άδικο χαμό του 19χρονου, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το νεκροταφείο, όπου κηδεύτηκε ο άτυχος νεαρός.
«Εκδίκηση ζητάει η αλληλεγγύη, το όπλο των λαών» και «Καμία ανοχή στον κοινωνικό κανιβαλισμό» ήταν μερικά από τα συνθήματά τους.

Εν τω μεταξύ, μικροένταση προκλήθηκε πριν την κηδεία , όταν αστικό λεωφορείο, που μετέφερε αρκετούς επιβάτες, στο ύψος της Παναγή Τσαλδάρη, σταμάτησε σε κόκκινο φανάρι. Μερικοί από τους συγκεντρωμένους περικύκλωσαν το όχημα και άρχισαν να το χτυπάνε, ως έκφραση οργής και αγανάκτησης για τον θάνατο του 19χρονου. Μάλιστα, κάποιοι πέταξαν πέτρες προς το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του, ενώ έγραψαν επάνω του με κόκκινο σπρέι και κεφαλαία γράμματα τη λέξη «δολοφόνοι».

1 comment

 1. Γραφείο Βενιζέλου 450.000 ευρώ
  Γραφείο Καψή 470.000 ευρώ
  Η Hoechtief της Merkel xρωστά στο ελληνικό Δημόσιο από Φ.Π.Α. 600 εκατομμύρια ευρώ

  Ο Δαυίδ χρωστάει σε δάνεια 170 εκατομμύρια και διορίζεται Πρόεδρος της Eurobank!!!!!
  Και πεθαίνει αυτος που δεν έχει 1.40 και τον αποκαλούν και “τζαμπατζή” σύσσωμοι οι μνημονιοφύλακες!

  Απάντηση

Σχολιαστε