Τούρκικη εταιρεία πήρε το πάρτυ της Εκατερίνα στο Σκορπιό…Σκύβουν Τοπικά αυτοδιοικητικά στελέχη στη γιορτή της!!!

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ εχει τα γενέθλια της σήμερα και ο μπαμπάς της χαλάει 4 εκ ευρώ για την γιορτή της.600 καλεσμένοι.Το «Happy Birthday» θα τρουδήσει η Μπιγιονσέ…Δεν υπάρχει ελληνίδα τραγουδίστρια…Καλεσμένοι δύο dj’s εθνικής εμβέλειας από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο οι δικοί μας δεν τους κάνουν!!!
Την ανάθεση για το πάρτυ και στολισμό έδωσε ο μπαμπάς Ριμπολόβλεφ σε ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ γιατι εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ανέργους Ελληνες!! 14 Τούρκικες νταλίκες κατέφθασαν στη Λευκάδα!!!!Και το φαγητό εδόθη ανάθεση σε TOΥΡKIKH εταιρεία!!!!

900 σεκιούριτι και βατραχάνθρωποι περιφρουρούν το Σκορπιό ενώ ο Λιμενάρχης Λευκάδας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ 500 ΜΕΤΡΑ!!!! 
Εδώ στη ΜΠΑΝΑΝΙΑ έδωσε ένα ασθενοφόρο δώρο στο Δήμο κάτι που όφειλε η κυβέρνηση να το παρέχει και ο Λιμενάρχης άρχισε το ΣΚΥΨΙΜΟ….
Θα είναι και αρκετοί τοπικοί αρχοντες !!!!ΣΚΥΨΤΕ ΒΡΕΕ…Όταν ΠΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ

3 Σχόλια

 1. Σε μια χώρα που την μαστίζει η φτώχεια και η ανεργία αυτοί κάνουν επίδειξη πλούτου…φερνοντας Τούρκικες εταιρείες ντι τζει απο το υπερπέραν.Να προσθέσω οτι ΕΛΒΕΤΙΚΗ εταιρεία πήρε τη φύλαξη και η Δική μας αστυνομία εσκυψε στο Ριμπολοβλεφ δινοντας του ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ και δεν ειμαι σιγουρος νομιζω και ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!

  Απάντηση
 2. Ερώτηση στον Υπουργό Ναυτιλίας κατέθεσε ο Στ. Σαμοΐλης σχετικά με την ταλαιπωρία των κατοίκων του Μεγανησίου λόγω των μέτρων για το πάρτι της νέας ιδιοκτήτριας του Σκορπιού.

  Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει στην ερώτησή του ότι οι Μεγανησιώτες υπόκεινται σε αναγκαστική ταλαιπωρία κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς μεγαλώνει η απόσταση επομένως και ο χρόνος προσέγγισης της Λευκάδας.

  Το κείμενο της ερώτησης

  Με απόφασή του αναρτημένη στο diavgia.gov.gr (ΑΔΑ: ΒΙΥΚΟΠ-ΞΩΗ Αρ. Φακ. 511.17/14 01-06-2014), ο Λιμενάρχης Λευκάδας απαγορεύει για το χρονικό διάστημα από 2-6-2014 έως τα μεσάνυχτα τις 5-6-2014 την είσοδο, την αγκυροβολία, ακόμη και την προσέγγιση περιμετρικά της ακτής των νήσων Σκορπιός και Σκορπίδι από σκάφη, σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.
  Ως λόγο, αναφέρει «την ανάγκη λήψης μέτρων τάξης και αστυνόμευσης καθώς και την ευταξία στην κίνηση και αγκυροβολία σκαφών στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά της νήσου Σκορπιού και της νήσου Σκορπίδι». Πρόκειται για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής του ιδιοκτήτη του νησιού, της οικογένειας του, καθώς και των προσκεκλημένων, στο πάρτι γενεθλίων της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα το βράδυ της Τετάρτης 4-6-2014.
  Σύμφωνα με την απόφαση του Λιμενάρχη Λευκάδας, στο προαναφερθέν χρονικό διάστημα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στα διαπιστευμένα για την εκδήλωση σκάφη, που θα αγκυροβολήσουν περιμετρικά των νήσων Σκορπιός και Σκορπίδι, τα διαπιστευμένα σκάφη μεταφοράς επιβατών προς τη νήσο Σκορπιός, καθώς και εκείνα που θα μεταφέρουν προσωπικό και κάθε είδους προμήθεια για τη διεξαγωγή της εν λόγω εκδήλωσης.
  Εξαιτίας, όμως, αυτής της απαγόρευσης, οι κάτοικοι του Μεγανησίου υπόκεινται σε αναγκαστική ταλαιπωρία κατά τις μετακινήσεις τους, καθώς μεγαλώνει η απόσταση επομένως και ο χρόνος προσέγγισης της Λευκάδας.
  Η λήψη τέτοιας έκτασης μέτρων, υπακούει σε λογική αποικιοκρατικού χαρακτήρα, επωφελή μόνο για τους κροίσους και άκρως επιβαρυντική για τους κατοίκους της χώρας μας, και εν προκειμένω της Λευκάδας και του Μεγανησίου, αλλά και της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, των οποίων επίσης επηρεάζεται η συγκοινωνία.
  Μάλιστα, στη λογική του αποικιοκρατικού καθεστώτος που επιθυμεί να διαμορφώσει, ο κ. Ριμπολόβλεβ επικαλείται “ανταποδοτικές” παροχές, σε είδη που πράγματι έχει ανάγκη ο τόπος (ασθενοφόρο, σκάφος για το Λιμενικό κ.ο.κ.). Η λογική αυτή δεν τιμά τον πολιτισμένο τόπο μας και περισσότερο θυμίζει δουλοπρεπείς καταστάσεις. Ουσιαστικά, οι Επτανήσιοι, οι κάτοικοι του Μεγανησίου, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, γίνονται ξένοι στον τόπο τους!
  Επιπροσθέτως, ο υπεύθυνος της προσωπικής φρουράς του Ρώσου επιχειρηματία φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την ΕΛ.ΑΣ. για την παροχή ενός τουλάχιστον αστυνομικού με πολιτικά σε 24ωρη βάρδια, και να έχει ζητήσει απ’ το Λιμενικό Σώμα ένα σκάφος με βατραχανθρώπους. Επίσης, έχει ζητηθεί από την ΥΠΑ η συνδρομή της για τα ελικόπτερα που θα μεταφέρουν όσους επιλέξουν να μεταβούν στο νησί από αέρος.
  Επειδή του οποιουδήποτε ιδιωτικού συμφέροντος προέχει το δημόσιο συμφέρον και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκείνο των κατοίκων του Μεγανησίου, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
  Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  1. Για ποιους λόγους ο Λιμενάρχης Λευκάδας εξέδωσε τη συγκεκριμένη απόφαση, παρότι γνώριζε την αναστάτωση που θα προκληθεί;
  2. Πώς, με την απόφαση αυτή, υπηρετείται η υποχρέωση του Λιμεναρχείου να διασφαλίσει την ασφαλή και ακώλυτη θαλάσσια επικοινωνία στην περιοχή;
  3. Εάν οποιοσδήποτε πολίτης των Ιόνιων Νησιών ζητούσε συγκεκριμένη ‘‘διευκόλυνση’’ για ανάλογη περίπτωση, θα γινόταν το αίτημά του δεκτό;
  4. Εκτός από τη δεδομένη ταλαιπωρία των κατοίκων του Μεγανησίου, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, έχει υπολογιστεί η οικονομική επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου από την εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης;
  5. Ποια διαβεβαίωση υπάρχει ώστε η παρούσα προσωρινή ταλαιπωρία να μην παγιωθεί;

  Απάντηση
 3. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ καταγγέλλει σε όλους τους Λευκαδίτες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και συνταξιούχους τα όσα συμβαίνουν στο τόπο μας, με αφορμή το γενέθλιο πάρτι της νέας «αρχόντισσας» του Σκορπιού.

  Ο κρατικός μηχανισμός, μέρες τώρα έχει διατεθεί απλόχερα στον νεόπλουτο Ρώσο «αφέντη».

  Το λιμενικό με απόφαση του κήρυξε απαγορευμένη θαλάσσια ζώνη 500 μέτρα περιμετρικά του Σκορπιού, απειλώντας με ποινικές και αστικές ευθύνες όποιον ντόπιο επαγγελματία τολμήσει να βρεθεί στην «εμπόλεμη ζώνη». Παράλληλα διέθεσε τα σκάφη του για την προστασία των προσκεκλημένων του πάρτι.

  Το Νοσοκομείο Λευκάδας έχει σε επιφυλακή τα ασθενοφόρα στο Νυδρί.

  Ο Δ. Λευκάδας έχει το πυροσβεστικό του όχημα μέσα στον Σκορπιό.

  Η ομάδα Δ της αστυνομίας βρίσκεται σύσσωμη επίσης στο Νυδρί.

  Αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι άνεργοι και συνταξιούχοι δεν έχουν να πληρώσουν τα 5 € για εξέταση στο Νοσοκομείο. Όταν η κοινωνική πρόνοια έχει εξαφανιστεί και το κράτος κόβει τις δαπάνες για φάρμακα και συντάξεις, την ίδια ώρα διαθέτει απλόχερα τον κρατικό μηχανισμό για το πάρτι της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα.

  Του μεγιστάνα που επέκτεινε την επικράτεια του και στη θάλασσα και μετέτρεψε το νησί σε τσιφλίκι του 18ου αιώνα. Οι συνθήκες εργασίας, είναι τσιφλικάδικες σε όλα τα επίπεδα, με χαρακτηριστικότερη όπως λένε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, τον εξαναγκασμό τους όταν περνάνε οι «αφέντες» να γυρνάνε το σώμα και να χαμηλώνουν το κεφάλι!!

  Αυτά τα αποτελέσματα και σ’ αυτό το κλίμα θα μας επαναφέρει η ξενόδουλη συγκυβέρνηση από την στιγμή που ξεπουλάει νησιά και παραλίες στους κλέφτες του ιδρώτα των λαών.

  Να ξέρει όμως ότι οι Λευκαδίτες με παρακαταθήκη τα λόγια του «Φωτεινού του ζευγολάτη»: «Tι Pήγας, τι Pηγόπουλα! Eίν” ο καινούριος κύρης, που πλάκωσε με ξένο βιό να γένει νοικοκύρης», δεν πρόκειται να αποδεχτούν την νέα τσιφλικοποίηση. Δεν αποδέχονται την εξαγορά των δημόσιων υπηρεσιών για ένα πάρτι.

  Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν την πάλη τους με σκοπό να γίνουν αυτοί ΑΦΕΝΤΕΣ στον τόπο τους, διώχνοντας την «ντόπια και ξένη ακρίδα»

  ΛΕΥΚΑΔΑ 4-6-2014

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

  Απάντηση

Σχολιαστε