Την θηλιά στο λαιμό των Ελληνων βαζουν Τροικα και η προδοτική «κυβέρνηση»

Ασφυκτικές πιέσεις δέχεται η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει η τρόικα και ό,τι αυτή εκπροσωπεί, την πλήρη καταστροφή των δομών υγείας, παιδείας και εθνικής άμυνας, κάνοντας έτσι απολύτως κατανοητό πού αποσκοπούν οι δανειστές μας. Η «θηλιά» των περικοπών που σκυλιάζουν να καταφέρουν οι τροϊκανοί αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η εξαθλίωση των πολιτών αλλά και η ελάχιστη δυνατότητα σκέψης μπορεί να έλθει όχι μόνο από το κόψιμο μισθών και συντάξεων αλλά και από την πλήρη απαξίωση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας αλλά και της δομής του εκπαιδευτικού συστήματος.

Και σα να μην έφτανε αυτό τα προσωπεία των δανειστών πέφτουν φανερώνοντας το φρικτό πρόσωπο του τέρατος που προσπαθεί να καταφάει και την εθνική ανεξαρτησία μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες διόλου απίθανο τα μέλη της τρόικας να περάσουν τις πύλες του Πενταγώνου στη λεωφόρο Μεσογείων προκειμένου να έχουν «συζήτηση» και με τον υπουργό Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλο για περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κάτι τέτοιο ακόμη κι αν δεν έχει ουσία σίγουρα αποτελεί συγκλονιστικό συμβολισμό αφού οι υπάλληλοι της διεθνούς τοκογλυφίας θα πατήσουν το πόδι τους στο πλέον ευαίσθητο κτίριο – ουσιαστικά και σημασιολογικά – του ελληνικού κράτους.

Δεν πρέπει βέβαια να μας διαφεύγει ότι οι «άνθρωποι» αυτοί επιμένουν να θεωρούν ότι οι Έλληνες πολιτικοί είναι εντελώς ανίκανοι για ο,τιδήποτε και για τον λόγο αυτό δεν δέχονται τις προτάσεις περικοπών που τους έχουν υποβάλει αλλά ζητούν πρόσθετες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα τα οποία όμως αποτελούν ελάχιστη συνεισφορά του κράτους προς τους πολίτες που έχουν ξεπεράσει τα όρια της ανέχειας.

 Η λύσσα με την οποία οι τροϊκανοί επιμένουν δείχνει ότι ίσως παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για την απόλυτη «κατάκτηση» της χώρας μας με στόχο να οδηγήσουν τους έλληνες στα οικονομικά κρεματόρια που ήδη έχουν έτοιμα.

ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ. YΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΟΧΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 1.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ; 2.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ; 3. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΜΑΓΑΖΟ…

Σχολιαστε