Τα σημάδια δείχνουν ότι αρχίζει το ξεκαθάρισμα Δύσης -Ανατολής…Δύσκολες στιγμές για τη Χώρα μας από τους προδότες(κυβέρνηση)) που μιλούν Ελληνικά αλλά δεν είναι Ελληνες

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.
To αργότερο μέχρι το Νοέμβριο θα έχουν προκηρυχθεί Βουλευτικές Εκλογές.Πιθανώς η «κυβέρνηση» να πέσει(κατόπιν εντολής) αμέσως μετά τις Ευρω-εκλογές με πρόσχημα τα αποτελέσματα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Οι πληροφορίες μας λένε οτι οι εκλογές θα οριστούν στις αρχές Ιουλίου. Διαφορετικά θα μετατεθούν για Οκτώβριο.
Όλα είναι σχεδιασμένα για να κτυπήσει η Τουρκία στο Αιγαίο (Κύπρο , Καστελόριζο κ.α) να προσαρτήσει Ελληνικά νησιά και να ξεκινήσει άλλη μια εστία με τις ήδη υπάρχουσες (Ουκρανία, Συρία , Ιραν κ.α).Ο σχεδιασμός είναι να ανάβουν φωτιές και να αποδυναμωθεί η Ρωσία. Μάλιστα υπάρχει και το ενδεχόμενο η Τουρκία να κλείσει τα στενά του Ελλήσποντου.Η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους έχει ξεκινήσει.

Να θυμάστε δυο πράγματα.Α) Πτώση του Ερντογάν και προκήρυξη εκλογών στην Ελλάδα που ποτέ δεν θα γίνουν….Κάποιοι πολιτικοί (μαριονέτες) που εκτελούσαν το σχέδιο υποδούλωσης της Χώρας θα το σκάσουν και όσοι μείνουν θα λυνταριστούν από το εξαγριωμένο πλήθος. Ερχεται εν ολίγοις  η επαλήθευση της προφητείας του Κοσμά του Αιτωλού ότι «θα μας βάλουν δυσβάστακτους φόρους αλλά δεν θα προφθάσουν».
Ετσι ο Οικονομικός πόλεμος θα μετατραπεί σε Παγκόσμιο Πόλεμο με στρατιωτικές επιχειρήσεις.Θα ακολουθήσει Οικονομικό κραχ και στάση πληρωμών αλλά και δολιοφθορές στο ηλεκτρικό δίκτυο και τα δίκτυα ύδρευσης…Να είστε έτοιμοι για επιβίωση…..Καλή Λευτεριά
Υ.Γ Το σχέδιο θα εφαρμοστεί διότι τα σκυλιά της Παγκοσμιοποίησης δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.Και παλαιότερα σας τα είχα αναφέρει αλλά ότι δεν έγιναν εκείνο το διάστημα δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνουν. Η ακριβής ημερομηνία των γεγονότων δείχνει ότι είναι αυτό το διάστημα .(Ιούλιος με Νοέμβριο 2014)

Σχολιαστε