Τα ξημερώματα συνέλαβαν τον Σπύρο Καρατζαφέρη για να μην παρουσιάσει τα απρρητα εγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους( 2 video)

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού είναι από χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης μετά τη χθεσινή σύλληψή του για παλαιότερες τελεσίδικες καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν από το 2007 .Η μια αφορούσε χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία με τη μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών την περίοδο που ήταν εκδότης, οι δυο άλλες αφορούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και η τέταρτη και τελευταία αφορούσε τελεσίδικη καταδίκη για δημοσίευση προσωπικών δεδομένων…

Κατά σατανική σύμπτωση στο Εκ-Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ TV, τάραξε για μία ακόμη φορά τα νερά αλλά και τον ύπνο των κρατούντων… Αφορμή; Τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του. Ο κ. Καρατζαφέρης δεν κοινοποίησε κανένα στοιχείο, απλά κάλεσε από την εκπομπή του να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπ. Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Αφού αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε ότι θα αρχίσει να δημοσιοποιεί τα στοιχεία από την επομένη. Όμως λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η κατοχική κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει τα ξεχασμένα εντάλματα μέσα στα άγρια  μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε πού μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα τα σενάρια που μιλάνε για εκτροπή. Η υποτιθέμενη Δημοκρατία αρχίζει πογκρόμ διώξεων σε όσους διαφωνούν με τις γερμανοτσολιάδικες αποφάσεις της., και αυτό επιβεβαιώνεται μετά το σημερινό γεγονός.

Λίγα λεπτά πριν μπει στον εισαγγελέα ο κ. Καρατζαφέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Με συνέλαβαν για να με εκφοβίσουν και να μην συνεχίσω τις αποκαλύψεις. Προσχηματικά ανέσυραν δικαστική απόφαση για τα προσωπικά δεδομένα του πρ. Μητροπολίτη Αττικής για τα οποία είχα αθωωθεί από την Αρχή Προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν εκφοβίζομαι, είμαι έτοιμος ακόμη και να παω στον Κορυδαλλό αλλά τα ντοκουμέντα που προανήγγειλα για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα swaps και το δημόσιο χρέος θα δουν το φως της δημοσιότητας από το ΑΡΤ TV και το Εκ- Κεντρικό Δελτίο, από το ΑΡΤ fm 90,6 και το spirospero.gr. Αυτοί που διέταξαν την κινηματογραφική μου σύλληψη στη μία και τέταρτο το πρωί νομίζω ότι διέπραξαν μεγάλο λάθος και δυσφημούν για ακόμη μία φορά την Ελλάδα. Τα ξένα ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς και η υπόθεση έφτασε ήδη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ερώτηση που κατέθεσε ο Ευρωβουλευτής κ. Σαλαβράκος.
Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθη με πρόφαση τα έγγραφα των ψευδώνυμους. Είναι αυτός ο λόγος; Δείτε στο βιντεο  ντοκουμέντο της εκπομπής με τις τρομερές αποκαλύψεις για τα CDS και τι λέει η Ζωή Γεωργαντά.
“Έγινε αχαλίνωτη κερδοσκοπία εις βάρος της Ελλάδας με τα CDS. Αυτοί που αγόρασαν CDS το φθινόπωρο του 2009, κέρδισαν γύρω στα 26 δις!”.
“Αυτά που έκανε (Η Τράπεζα της Ελλάδας ) είναι εγκλήματα, είναι οικονομική γενοκτονία!!” λέει μεταξύ άλλων αναφερόμενη στο πανηγύρι με τις αγορές ομολόγων που αργότερα κουρεύτηκαν. Ομόλογα που ξεφόρτωσαν ιδρύματα του εξωτερικού σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από τις απανωτές ερωτήσεις Παυλόπουλου.
Δείτε το δελτίο με προσοχή και εστιάστε στις προειδοποιήσεις Καρατζαφέρη σχετικά με στοιχεία που κατέχει για τα CDS. “Σας μίλαγε ο φίλος σας Αντρίκος για τα CDS κυρία Γεωργαντά;” Μήπως αυτές οι προειδοποιήσεις ήταν η πραγματική αιτία;
Το βίντεο τα λέει όλα: Στο 1,56,00 ο Σπύρος Καρατζαφέρης επαναλαμβάνει επί λέξη την αποκάλυψη του Ολυμπία και άλλων blogs τον Δεκέμβρη του 2010.
 «Το έλλειμμα ασφαλώς μεθοδεύτηκε. Εμείς δεν το είχαμε διαπιστώσει τότε επειδή τότε ήμασταν αθώοι. Τώρα βλέπουμε ότι υπήρξε συστηματική μεθόδευση που ξεκίνησε προτού ακόμη φτιαχτεί η ΕΛΣΤΑΤ. Ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 με τον υπουργό κ.Παπακωνσταντίνου λέει η κυρία Γεωργαντά  

Για το 2009 έγινε η πρώτη πρόβλεψη την 1η Απριλίου και η δεύτερη στη 1η Οκτωβρίου και μιλήσανε για 6%. Μετά στις 19 Οκτωβρίου ο κ.Παπακωνσταντίνου διέψευσε τον προκάτοχό του και μίλησε για 12%. Και ο κ.Παπανδρέου είπε ότι ίσως είναι και παραπάνω από 12%.

Είναι πολιτική παρέμβαση είχε πει τότε ο κ.Αλμούνια, και ζήτησε να ερευνηθεί σε βάθος το φαινόμενο αυτό που μας παρουσιάζει ο υπουργός Οικονομικών της  Ελλάδας. Το έλλειμα το Σεπτέμβριο του 2009 ήταν 3,9% και μας το παρουσιάσανε ως 15,6%!!!Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για να μας βαλουνε στο ΔΝΤ» αποκάλυψε η κ.Γεωργαντά  στο «Εκ-κεντρικό» δελτίο , πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ.(Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία), αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος κ.Λογοθέτης.

Όλα αυτά τα στοιχεία βρίσκονται από τότε στην Εξεταστική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ αλλά…»φωνή βοώντος εν τη ερήμω» .Άρα τι διαπιστώνουμε; Ότι η Ελλάδα δεν είχε κανένα λόγο να μπει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Έτσι λοιπόν εκτινάχτηκε το έλλειμμα από το  3,9% του ΑΕΠ , στο 15,6%!!!


Σχολιαστε