Τα γεγονότα που ερχονται για την χώρα μας σε σχεση με τις προφητείες

H ανακοίνωση των νέων μέτρων ακομη και η προσπάθεια ψήφισης τους σε συνδιασμό με τα τρελλά ποσα στα εκκαθαριστικά της Εφορίας θα φέρουν αποσταθεροποίηση στις επόμενες ημέρες .Ολα ειναι σχεδιασμένα για να πέσει το Ευρώ και να μας παρουσιάσουν το παγκόσμιο νομισμα ως σωτηρία.Γι αυτο θα γινει και προβοκάτσια ωστε να ξεσπάσει αιματηρή επανασταση η οποία θα μεταδοθεί και στις υπόλοιπες χωρες της Ε.Ε.Με την πτωση της Κυβέρνησης Σαμαρα-Βενιζέλου-Κουβέλη αρχίζει η ακυβερνησία.
Αυτο ειναι στο σχεδιο που εκτελούν οι προδοτικές κυβερνήσεις.Οι πολιτικοί μας επιδιώκουν την ακυβερνησία!» Σαμαράς και Βενιζέλος ειδικά, με συντονιστή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκαναν προ λίγων ημερών  ό,τι μπορούσαν γι’ αυτό : ο πρώτος με τις αδιανόητες προσαρτήσεις ξωφλημένων στελεχών της ευρύτερης δεξιάς και ο δεύτερος ομολογώντας δημόσια ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τελειωμένο! «Μέχρι κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όταν ο Καμμένος κρυφά συμφώνησε για να δημιουργήσουν κυβέρνηση, ο ίδιος τον εξέθεσε με την δημοσίευση του non paper για να μην σχηματιστεί αυτή…
Σκοπός τους είναι να επέλθει ακυβερνησία – όπως αυτή ορίζεται μετά από δεύτερες εκλογές – και να μας πετάξουν από το ευρώ ώστε να μπούνε οι ξένοι και να μας λεηλατήσουν. Ήδη οι ξένοι μοιράζουν τα ιμάτια της χώρας κι εκεί που θα αναγκαστούν να αντιδράσουν οι Τούρκοι είναι όταν θα διαπιστώσουν ότι γι’ αυτούς δεν προβλέπεται τίποτα…» οπως αναφέρει και η προφητεία. «Οι Τούρκοι θα αντιδράσουν όταν δουν ότι έμειναν έξω από την πίτα..Ετσι πρώτα θα γίνει ένα θερμό επεισόδιο και μετά θα γίνει μεγάλος διπλωματικός αγώνας. Επειδή θα μας υποστηρίξουν οι Ρώσοι οι Τούρκοι για αντίποινα θα κλείσουν τα στενά και τότε θα έρθει το τέλος τους… Οι ελληνικές απώλειες θα είναι πολύ μικρές…» 

Σχολιαστε