Τα βοθροκάναλα μιλούν για ανακούφιση με τον ερχομό της ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Ελλάδα είναι αυτή…Το διεφθαρμένο και υποταγμένο πολιτικό σύστημα εξέδωσε την ετυμηγορία του.Ο ευνούχος των ξένων Τραπεζών και εκλεκτός των «εταίρων» με την συνδρομή των ντόπιων προϊόντων της υποταγής επέλεξαν τον Παπαδήμο γιά να μας σώσει από την πτώχευση…!!!

Τώρα, το πόσο θα πληρώσουμε εμείς οι πολίτες από την φτώχεια μας την… πτώχευση δεν το ξέρουμε ακόμη δεδομένου ότι τώρα θα συντάξει ο Παπαδήμος τον τελικό λογαριασμό…O Σαμαράς στηρίζει χωρίς να συμμετέχει, τηρεί απαρέγκλιτα τους συγκεκριμένους όρους και το πλαίσιο πού θα κινηθεί ο Παπαδήμος .
Κατά τα άλλα… «περαστικά» μας…!!! Kαι ολα αυτά χωρίς να τηρηθεί το Συνταγμα.Δηλαδή αν υπήρξε παραίτηση του πρωθυπουργού και των μελών της κυβέρνησης εντολή σχηματισμού κυβέρνησης παίρνει το δευτερο κομμα και οχι ο αρεστός της Μέρκελ-Σαρκοζί Τραπεζών.
Αυτο ειναι Συνταγματική εκτροπή και θα πρεπει Αστυνομία-Εισαγγελία να προβούν σε αμεση σύλληψη της ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ για να δικαστούν αμεσα.αλλως αυτο το δικαίωμα βασει του Συντάγματος το εχει ο λαός. 

Και ο λαός θα κάνει αυτό που θα εκαναν οι πρόγονοι μας που αφησαν ελευθερη την Ελλάδα και τωρα ο Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης παρέδωσαν τη χωρα στην Νέα Ταξη Παραγματων να περάσουν τα σκληρότερα μετρα οπως  την αρπαγη της Ιδιωτικής Περιουσίας  νεες αυξήσεις σε φόρους, απολύσεις, νεα μείωση μισθων και συντάξεων , κλείσιμο των ασφαλιστικών ταμείων και παράδοση γης και αερα και του ορυκτού μας πλούτου.
Οι Ελληνες εχουν μια και μονο επιλογή να τους κρεμάσουν αμεσα πριν προχωρήσουν σε κανένα μετρο…

Σχολιαστε