Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ANTONY DIAMONT ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 28-09-2012 ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΔΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η εκδήλωση έγινε την 8η Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.


ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙ ΕΝD ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.


ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ Η ΚΕΝΑ ΕΙΧΑΝ. 


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΕΛΑΜΨΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ, ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕΟ ΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ) ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Σχολιαστε