ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΣΒΗΣΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΕΑΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΖΙΠΑΡΑ ΤΟΥ!

H ώρα ήταν περασμένες τρεις όταν το πολυτελές τζιπ σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και ο νεαρός που στεκόταν ακριβώς απέναντι το παρατηρούσε. Και είδε το όχημα να σκαρφαλώνει το πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ο οδηγός του να σβήνει τη μηχανή και να ανοίγει την πόρτα. Και ποιον είδε (ο νεαρός) αυτόπτης μάρτυρας να κατεβαίνει; Τον πρώην πρωθυπουργό και νυν βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Παπανδρέου.
Με άλλα λόγια, το πολυτελέστατο τζιπ μάρκας lexus ήταν του πρώην αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος πάρκαρε παρανόμως για λίγο το αυτοκίνητό του προκειμένου να πεταχτεί σε μια δουλειά. Η οποία, μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν σε παρακείμενη… καφετέρια στην οποία μπήκε ο πρώην πρωθυπουργός έχοντας προφανώς κάποιο ραντεβού που θα τον περίμενε. Και εκείνη τη στιγμή, βλέποντας ο νεαρός το πόσο ελεύθερα πάρκαρε το όχημά του ο κ. Παπανδρέου πάνω στο πεζοδρόμιο, σκέφτηκε να τραβήξει μία φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο. Στήθηκε σε ιδανική απόσταση και πάτησε το κουμπί του κινητού.

 

Απαθανάτισε την εικόνα με το παρανόμως σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια περπάτησε προς την αντίθετη κατεύθυνση και μπήκε σε άλλη καφετέρια, που είναι στέκι νέων και φοιτητών. Και ενώ έπινε ανέμελος τον καφέ του, είδε να μπαίνουν δύο άτομα καλοντυμένα και να τον παρατηρούν προσεκτικά. Στην αρχή, ο νεαρός δεν έδωσε και πολλή σημασία αλλά συνειδητοποιώντας ότι οι δύο άγνωστοι συνέχισαν να τον κοιτούν, σήκωσε το κεφάλι του κι άρχισε να τους κοιτάζει κι αυτός επίμονα. Κυριολεκτικά «πάγωσε» το αίμα του όταν τους είδε να τον πλησιάζουν και να στέκονται από πάνω του. Και εκεί κυριολεκτικά «έπεσε» από τα σύννεφα.
Ο ένας απ’ τους δύο άνδρες απαίτησε να του παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο με το οποίο είχε φωτογραφήσει το τζιπ του πρώην πρωθυπουργού! Ο νεαρός τα έχασε. Προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις αλλά οι δύο άνδρες του είπαν ότι είναι από την «ασφάλεια» (δεν διευκρίνισαν αν εννοούσαν την ασφάλεια Πατρών ή την προσωπική ασφάλεια του πολιτικού) και τον ξανακάλεσαν είτε να τους παραδώσει το κινητό, είτε να σβήσει μπροστά τους τη φωτογραφία που είχε τραβήξει από το τζιπ του κ. Παπανδρέου.
 Μάλιστα του ανέφεραν ότι το έκαναν γι αλόγους ασφαλείας και ότι εάν δεν συναινούσε θα έπρεπε να τους ακολουθήσει. Τελικά ο νεαρός έδωσε το κινητό του, έσβησαν τη φωτογραφία, του το έδωσαν πάλι πίσω κι έφυγαν σαν κύριοι…

Σχολιαστε