Σχόλιο για Παπαδάκη , Δικαιοσύνη κ.α

Πολλές φορές κυκλοφορούν κατι γερά σχολια στο διαδύκτιο που αξίζουν πιο πολύ και απο επώνυμα αρθρα.Ενα απο αυτά αναδημοσιεύουμε σήμερα:
Ο γνωστός γλοιώδης γλείφτης Παπαδάκης.Τόσα χρόνια στην Απογευματινή και αυτός όπως και ο φίλος του ο Βλάχος που έκανε γονυκλισίες μέσα στο προεδρικό μέγαρο, δηλών πίστιν και υποταγήν ‘ς το σταλινικόν Ελλαδιστάν.
Εάν υπήρχαν πραγματικοί και όχι γιαλαντζί δεξιοί δημοσιογράφοι δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο της εσχάτης σταλινοκρατίας στην Ελλάδα με τάσεις προς τον τροτσκισμό.

Διότι Παπαδάκη και ΕΣΥ φταις για το σημερινό μας κατάντημα. 25 χρόνια σταθερός στο πόστο σου, αμετακίνητος και στο απυρόβλητο. Διότι αυτό είσαι. Ένας νερόβραστος και γλυκανάλατος δημοσιοκάφρος του συστήματος, που ούτε καν συνεργάτες μπορείς να δεχθείς δίπλα σου, γιαυτό και περιτριγυρίζεσαι από ξανθιές άβουλες γλάστρες ενώ έχασες όλους σου τους συνεργάτες.
Γιαυτό όμως και η Απογευματινή πάει κατά διαβόλου, αφού υπέκυψε στην κυριαρχία του προπαγανδιστικού Λαμπρακιστάν εδώ και δεκαετίες, με κάτι Βλάχους και κάτι Παπαδάκηδες για δημοσιογράφους.
Για τον εισαγγελέα
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
………………………………………………..
ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ…
ΤΕΛΟΣ ΤΑ SAVOIR VIVRE KAI ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟΓΥΝΑΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ. ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ν’ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ, ΤΡΕΛΛΟΣ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΛΕΧΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!
ΑΛΛΟΙ 10 ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!

Σχολιαστε