Συστηματική παραβίαση του Συντάγματος -”Πρωτογενές πλεόνασμα ψευδολογίας”-Οι άποροι βολευτές και ο Μήτσος

Σύνταγμα ”κουρελόχαρτο”, Βουλή ”μπορντέλο”
Πριν μήνες υπογράφηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχόμενου, δηλ. ”εκτελεστικά διατάγματα” γιά διάφορα ζητήματα (ΕΡΤ κ.ά.). Σύμφωνα με το Σύνταγμα (άρθρο 44) έπρεπε να υποβληθούν στην Βουλή για κύρωση «μέσα σε σαράντα ημέρες από την έκδοσή τους ή μέσα σε σαράντα ημέρες από τη σύγκληση της Βουλής σε σύνοδο… αν δεν γίνει η υποβολή εντός αυτού του χρονοδιαγράμματος ή δεν εγκριθούν από αυτή μέσα σε τρεις μήνες από την υποβολή τους, παύουν να ισχύουν». Γιά τις περισσότερες Πράξεις. πέρασε και το τρίμηνο, αλλά ΔΕΝ επικυρώθηκαν από την Βουλή.

Ελληνικό Success Story: ”Πρωτογενές πλεόνασμα ψευδολογίας” και νέα μέτρα
ΔΝΤ: ”Στην Ελλάδα αναμένεται μηδενικό πρωτογενές πλεόνασμα το 2013… επιπλέον προσαρμογή έως το 2016 θα απαιτήσει επιπρόσθετα μέτρα της τάξεως των 6,7 δισ. ευρώ”
Ευ. Βενιζέλος (στον ΟΗΕ 27 Σεπ.): ”
Πετύχαμε πρωτογενές πλεόνασμα 5% του ΑΕΠ, το ανώτατο στην Ευρωζώνη… Eίμαστε η 30η οικονομική δύναμη στον κόσμοΥφυπ. Ανάπτυξης Νότης Mηταράκης (Μάϊος 2013): ”Η καλύτερη χρονιά γιά επενδύσεις το 2013
Yφυπ. Νότης Μηταράκης
 (Οκτώβριος 2013): ”(τώρα) Χτίζουμε τις επενδύσεις του 2014 και του 2015

GAP: ”ανάπτυξη 2012”. Σαμαράς: ”ανάπτυξη 2014”. Προβόπουλος (Τράπεζα Ελλάδος): ”ανάπτυξη 2016”.
– Στα 157% του ΑΕΠ (303,9 δισ. ευρώ) ανήλθε το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2012 (τον χρόνο 2010 ήταν σχεδόν στα ίδια επίπεδα)

Οι… ”άποροι” βουλευτές Ελλάδας που πήραν… άτοκα δάνεια
Ε – Ε – ‘Ερχεται… Ο ένας, ο μοναδικός και ο ανεπανάληπτος Μήτσος (Αβραμό)Φρόντισε να τον καλέσει… Πανεπιστήμιο (Βοστώνη) γιά να κάνει το καθιερωμένο του ταξίδι στις ΗΠΑ (κάθε 2-3 μήνες) με χρήματα του ελληνικού Δημόσιου… Φιάχτηκε κι επιτροπή υποδοχής του, με επικεφαλή τον κ. Μπόζο.
Μοναδική ”επιτυχία” ομογενειακής Οργάνωσης
Συναυλία γιά την ενίσχυση του Ταμείου της Παρέλασης (γιά 25η Μαρτίου) διοργάνωσε (9 Οκτ.’13) η ημιδιαλυμένη Ομοσπονδία ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας (Βοστώνη). Συμμετείχε το μουσικό συγκρότημα από Ελλάδα «Ομάδα Νίκος Γκάτσος» του Πολιτιστικού Συλλόγου, ‘Ανω Σύρου. ‘Εξοδα, κάτι παραπάνω από 6.000 δολ. ‘Εσοδα, περίπου 4.800 δολ. Οι φωτογραφίες ”προεδροπαραγόντων”, αμέτρητες. Και σε ανώτερα.
The Golden Dawn Murder Case, Larry Summers and the New Fascism

Σχολιαστε