Συνελήφθη ο Μιχάλης Λιάπης – Οδηγούσε τζιπ με πλαστές πινακίδες!!!

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ Μιχ. Λιάπης και ξάδελφος του πρώην koυρασμένου  Κ.Καραμνλή συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες.

Οι τροχονόμοι είδαν τον οδηγό του ΙΧ να κάνει παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (πέρασε ένα STOP χωρίς να σταματήσει και έσπευσαν να τον σταματήσουν. 

Οταν εκείνος κατέβασε το παράθυρο αν και είδαν πως ήταν ο πρώην υπουργός προχώρησαν στον απαραίτητο έλεγχο.

Συγκεκριμένα παραβίασε ένα Stop στην οδό Αρτέμιδος, αλλά έγινε αντιληπτός από τους τροχονόμους, οι οποίοι και του έκαναν σήμα να σταματήσει.

Οπως διαπίστωσαν οι πινακίδες που θα έπρεπε να φέρει το όχημα είχαν κατατεθεί στην Εφορία, κάτι που σημαίνει πως το αυτοκίνητο θα έπρεπε να ήταν ακινητοποιημένο, όπως είχε δηλωθεί, ενώ ήταν και ανασφάλιστο (λογικό, αφού πώς να ασφαλίσεις ένα αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας;).

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Λιάπης δεν είχε μαζί του ούτε δίπλωμα οδήγησης!

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και οδήγησαν τον Μιχάλη Λιάπη στο αστυνομικό τμήμα.

Πρόκειται για μείζον πολιτικό σκάνδαλο, αφού ο Μ.Λιάπης ανήκει στον “σκληρό” πυρήνα της πολιτικής ελίτ του τόπου, όχι μόνο λόγω των αξιωμάτων που κατείχε, αλλά και λόγω της ιδιότητός του ως εξάδελφος του πρώην πρωυπουργού κα ανήκων στην μεγάλη πολιτική δυναστεία των Καραμανλήδων.

Την ίδια ώρα που ο απλός πολίτης “γδέρνεται” ανηλεώς από τους ληστρικούς φόρους που του επέβαλε το πολιτικό σύστημα, και έχει χάσει ουσιαστικά το αμάξι του λόγω της τιμής της βενζίνης – ή λόγω του ότι έχει καταθέσει τις πινακίδες, όπως καλή ώρα ο Μ.Λιάπης – και πάει παντού με τα πόδια η αλαζονική πολιτική ελίτ (ο ίδιος εμπλέκεται και στην υπόθεση της SIEMENS) υποκρίνεται ότι δεν έχει να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και καταθέτει τις πινακίδες των πανάκριβων αυτοκινήτων που οδηγεί.

Nα υπενθυμίσουμε ότι από το 2010 η ανακριβής φορολογική δήλωση αποτελεί κακούργημα για τον δυσμοιρο Έλληνα πολίτη. Φανταζόμαστε ότι το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς.

Εμείς ως καλά κορόϊδα πληρώνουμε τα σπασμένα του πολιτκού συστήματος, και αυτοί με περίσσεια αλαζονεία αποφεύγουν να δώσουν το παραμικρό, αν και τα εισοδήματά τους δεν συγκρίνονται ούτε κατά διάνοια με αυτά του μέσου Έλληνα πολίτη (μην πούμε για τους ανέργους).

Αυτή είναι η ελληνική πολιτική ελίτ που με θράσος ζητάει να μας πάρει τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, να εισβάλλει στο σπίτι μας χωρίς εισαγγελέα (αναγκάστηκαν και το πήραν πίσω, αλλα η πρόθεση παραμένει), και μας προσφέρει ως θυσία στους δανειστές, για να εξασφαλίσουν από αυτούς την παραμονή τους και μετά την …καταστροφή.

Το ρεμάλι είχε καταθέσει τις πινακίδες για να μην πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας (αφού το αυτοκίνητο ήταν πολυτελέστατο τζιπ) και ασφάλεια, έβγαλε και τοποθέτησε πλαστές πινακίδες και είχε και το θράσος να κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα…

H πλάκα είναι πως πριν 6 χρόνια αυτό το ίδιο μούτρο που καθόταν τότε στην καρέκλα του υπουργού, είχε θεσπίσει αυστηρότατους νόμους για τους πολίτες που θα υπέπεφταν σε τροχαίες παραβάσεις, αλλα δεν είχε το θάρρος να πεί ότι οι νόμοι αυτοί θα εξαιρούσαν τον ίδιον !!!!!!!! 

Σε άλλη χώρα θα ήταν υπο ερεύνηση …το κύκλωμα που έδωσε η βρήκε τις πινακίδες ο πρώην υπουργός Μεταφορών…Δεν μιλάμε για υπουργό Ναυτιλίας…Μιλάμε για πρώην υπουργό μεταφορών που είχε υπό την εποπτεία του την έκδοση και των αδειών κυκλοφορίας και των πινακίδων !Σχολιαστε