Συνάντηση βολέματος και παζαριού θέσεων και προθέσεων

O Tρεπεκλής κατεβάζει τα βρακιά του για να συνεργαστεί με οποίον βρει μπροστά του ώστε να μην χάσουν τη καρέκλα της εξουσίας.Πως Γιαννάκη Φιγουρατζή το θέλεις το ανεμογκάστρι? Ξέχασες οτι δεν μπορείς να διοικήσεις και το έλεγες στα Μου Μου εεεεε….(ΔΕΙΤΕ και το σχετικό VIDEO)
Συνάντηση βολέματος και παζαριού θέσεων και προθέσεων….Απέτυχε φώναζαν Σκιαδόπουλος και Ανατροπίζοντες αλλά επισκευάζεται και μπορεί να ξανακυβερνήσει με μπαταρίες anatropi.Oι μπαταρίες αυτές λειτουργούν με λίθιο .Ελα όμως που δεν τα τρώνε αυτά τα κόλπα οι Δημότες μόνο αν απευθύνεστε σε  ηλίθιους….
Διαβάστε πως κατεβάζει τα βρακιά του για την καρέκλα

ΠΡΟΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ»
ΚΥΡΙΟ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΠΥΡΟ ΙΑΤΡΟ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ / ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
Αγαπητέ Σπύρο,
όπως πολύ καλά γνωρίζετε εσύ και η Κίνησή σας, μετά τη συνένωση των Δήμων σε ένα ενιαίο το 2010, τα προβλήματα που προέκυψαν ήταν πολλά και ορισμένα από αυτά εξαιρετικά πολύπλοκα και δύσκολη η επίλυσή τους.
Έχοντας πλέον πλήρη επίγνωση των προβλημάτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν στο Δήμο μας, τα επόμενα χρόνια, έχουμε υποχρέωση να παραμερίσουμε κάθε προσωπική φιλοδοξία και να εργαστούμε όλοι από κοινού, χωρίς αποκλεισμούς με ένα και μόνο σκοπό, τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού μοντέλου και σχεδίου που πρέπει να εφαρμοστεί στην Κέρκυρα τα επόμενα χρόνια.
Ανταποκρινόμενοι στη δημόσια πρόσκληση που έχετε απευθύνει προς τις αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες-κινήσεις πολιτών, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα σε χώρο δική σας επιλογής σε συνάντηση / τεχνική σύσκεψη προκειμένου να διερευνήσουμε τη δυνατότητα προγραμματικής σύγκλησης.
Αγαπητέ Σπύρο,
παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή την πορεία, τις θέσεις αλλά και το προτεινόμενό σας πρόγραμμα, μέρος του οποίου συμφωνώ.
Πιστεύω ακράδαντα ότι και με τη δική σας συμβολή θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα στοχεύει στην ανάπτυξη της Κέρκυρας και την ουσιαστική βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των Κερκυραίων πολιτών.
Με εκτίμηση
Γιάννης Τρεπεκλής

2 Σχόλια

  1. Tεχνική συσκεψη λέγεται οταν ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ?

    Απάντηση
  2. Η συνάντηση έγινε Μήπως μάθατε τι χρώμα βρακιά κατέβασε ο Τρεπεκλής για του πάρουμε κι άλλα χρώματα να φτιάξει σετ?

    Απάντηση

Σχολιαστε