Στις 19 του Μάρτη αρχίζει το πάρτυ!!!Πιστωτικό γεγονός απο το psi….

Όπως ανακοίνωσε η επιτροπή διευκρίνισης γεγονότων Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής ΕΜΕΑ DC (Europe Middle East Africa Determination Committee) της Διεθνούς Ένωσης Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA) με ομόφωνη απόφασή της αποφάνθηκε πως η Ελλάδα προκάλεσε πιστωτικό γεγονός.
Όπως ανακοινώθηκε η Ελλάδα με την αναδιάρθρωση του χρέους της την οποία ακολούθησε η εφαρμογή της ρήτρας συλλογικής δράσης (CAC) για να μετατοπίσει τη συμμετοχή των ιδιαωτών ομολογιούχων από το 85.8% στο 95,7% προκάλεσε πιστωτικό γεγονός.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενεργοποιούνται τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS), με μόνο ερώτημα το πότε, καθώς μέχρι την ύστατη στιγμή μιας πολύωρης συνεδρίασης τα μέλη της ISDA τόνιζαν πως τα CDS θα πληρωθούν μόλις ενεργοποιηθούν επισήμως (δημοσιευθούν δηλαδή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) οι ρήτρες συλλογικής δράσης στο ελληνικό χρέος.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η EMEA DC αποφάσισε να διενεργήσει δημοπρασία για τα CDS στις 19 Μαρτίου
Tα cds δίνουν εκατομύρια ευρώ στην οικογένεια Παπανδρεου και σε ολους οσους επαιξαν στην πλάτη του Ελληνικού λαού…Για να δούμε πο΄σες μερες ακόμη οι Ελληνες θα αφήνουν αυτα τα λαμόγια να τους εκπροσωπούν!!!!Μάλλον εως τις 25 Μάρτη η Ελλάδα θα ζεί την Κόλαση….

Σχολιαστε