Στη ΧΙΟ σήμερα:Προσφυγας απο την Συρια αυτοπυρπολήθηκε τη στιγμή που πηγε να τον αποτρέψει Αστυνομικός.(video)

prosfigas_504_355Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες, από τη στιγμή που ο πρόσφυγας από τη ΒΙΑΛ αυτοπυρπολήθηκε, μπροστά στα μάτια δεκάδων συμπατριωτών του! Μάλιστα, τραυματίστηκε και ο αστυνομικός που προσπάθησε να τον σώσει! Ο ηλικίας 29 ετών πρόσφυγας από τη Συρία, έχει καθολικά εγκαύματα σε ποσοστό 85%! Επίσης, τραυματίσθηκε στα χέρια ένας αστυνομικός, ο οποίος έτρεξε για να σώσει τον πρόσφυγα και ο οποίος επίσης βρίσκεται στο νοσοκομείο Χίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τις νοσοκομειακές πηγές, ο αστυνομικός έχει εγκαύματα 3% στο πρόσωπο και 7% στα άκρα.

Στην ΒΙΑΛ πήγαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στις 15:00 τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Χίου.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πρόσφυγας από τη Συρία θα μεταφερθεί στην Αθήνα… Είναι πιθανόν να διακομισθεί και αστυνομικός στην Αθήνα, για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του περιστατικού.

Το βίντεο είναι από το Facebook και περιλαμβάνει ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

Ήδη, στο νοσοκομείο Χίου του παρέχεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κάθε δυνατή ιατρική βοήθεια, ενώ έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΚΑΒ για την αεροδιακομιδή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 29χρονος Σύρος έφτασε στη Χίο στις 22 Μαρτίου 2017.

Νewsit

Σχολιαστε