Στα χέρια του γιατρού(Τσίπρα) ο ασθενής(Ελλάδα) θα καταλήξει

Το εργο πλησιάζει στο τέλος του.Ο Τσίπρας  εχει το ρόλο του Γιατρού και ο Ασθενής που λέγεται Ελλάδα θα μείνει στα χέρια του.Λίγες μέρες για να αρχίσει οτι χειρότερο μας εχει συμβεί. Η Χούντα πάντα πέφτει με αιμα.Αυτη η Χουντα ομως εφυγε και μας αφησε να κάνουμε εκλογές.Δεν αναρωτήθηκε κανείς? Πως γινεται η Χουντα να φεύγει….Εφυγε γιατι ερχεται η σχεδιασμένη επανασταση ωστε να μας οδηγήσουν στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Στο παιχνίδι τους ομως δεν ειναι  η Ρωσία.Ολοι στη Μαφια τηςΕυρώπης γνωρίζουν οτι δεν βγαινουν τα κουκιά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για να εφαρμόσουν τα νεα μέτρα.Ακομη και αν εβγαιναν θα επακολουθούσε εμφύλιος.Ο Τσιπρας ετυχε να παίξει το ρόλο του Γιατρού που η Ελλάδα πεθαίνει στα χέρια του.Οι εγληματιες της Ευρωπης με τα Αμερικανάκια και τα Εβρεόπουλα θα τραβήξουν τα σωληνάκια και  η Χώρα τελειώνει.Ετοιμάζονται να κατασχέσουν οτι χρήμα υπάρχει στις τράπεζες.Ηδη εχουν στα χέρια τους το χρυσό της Χώρας.

Το ευρω θα κρατηθεί οι Τραπεζες θα κλείσουν και η παυση πληρωμών στη Χώρα ερχεται ολοταχώς.Οι  υπογραφές Βενιζελου-Παπανδρεου-Σαμαρα τους δινουν το  δικαιωμα με το Αγγλικό Δικαιο να τραβήξουν το Κεφάλαιο(Ευρω) και οτι υπάρχει στον Ειδικό λογαριασμό που ψηφισαν οι μαριονέτες πολιτικοί μας .Τελειωσαμε κυριοι.Καποιοι νομίζουν οτι οι εκλογές θα φερουν την ανοιξη.Ερχεται πόλεμος.Μολις ο κόσμος καταλάβει οτι δεν θα ξαναπληρωθεί και οτι εχασε οτι ειχε στην ακρη τοτε θα βγει στους δρόμους.
Ομως αυτοι εχουν πετυχει το σκοπό τους.Θα καει ολη η Ελλάδα.Θα τους βγάζουν τ αντερα……Εκει θα εχουμε την Εισβολή της Τουρκίας και απο εκει αρχίζει ο Γ Παγκόσμιος Πόλεμος.Η Ρωσία θα δώσει διορια στη Τουρκία να αποχωρήσει απο τα νησια που δεχθηκαν την εισβολή.Αυτοι θα συνεχίσουν για  να καταλάβουν ακομη περισσότερα.Η επιθεση θα ειναι ολοκληρωτική…
Σας ευχαριστώ που εισασταν μαζί μας ολο αυτο το διαστημα.Ελπίζω να τα ξαναπούμε και να εχουμε επιβιώσει…..Το σχεδιο τους   για παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα περάσει.Η Ελλάδα θα μεγαλώσει γιατι ο Θεός Υπάρχει.
Χρόνης Προσαλέντης

Σχολιαστε