ΣΤΑ ΑΚΡΑ!!!Ανατροπή του Τραμπ ζητά ο ηγέτης των μουσουλμάνων της Αμερικής!!!Πιθανόν να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις!!!

traΟ ηγέτης της πανίσχυρης CAIR (Council on American-Islamic Relations) που μπαινόβγαινε στον Λευκό Οίκο επί Κλίντον πρωτοστατώντας στην χάραξη της δολοφονικής πολιτικής που κατέστρεψε Λιβύη, Συρία και στήριξε τους ισλαμοφασιστες της Αιγύπτου, καλεί ευθέως τους «πιστούς» να αγωνιστούν για την ανατροπή του Τραμπ!

Αμέσως μετά την νίκη Τραμπ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στίχο από Αραβικό τραγούδι (με λατινικούς χαρακτήρες) το οποίο σημαίνει «Ο λαός θέλει να γκρεμίσει το καθεστώς»!

 («الشعب يريد إسقاط النظام‎‎») το κείμενο στα αραβικά.

Πιθανόν να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Η Νέα Τάξη έχει θέσει σε συναγερμό όλον τον κόσμο μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και μέσω της Γερμανίας ξεσηκώνει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες εξέδωσαν επείγον σήμα για σχέδιο επιθέσεων ευρείας κλίμακας από… ακροδεξιές ομάδες.

Όπως ισχυρίζονται οι Γερμανοί, δίκτυα ακροδεξιών στην Γερμανία βρίσκονται σε συνεννόηση με ανάλογες ομάδες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, προκειμένου να εξαπολύσουν ένα άνευ προηγουμένου κύμα επιθέσεων σε όλα τα μέτωπα.

«Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ακροδεξιό τρομοκρατικό δίκτυο και προς αυτήν την κατεύθυνση οργανώνονται το συγκεκριμένο διάστημα, επιστρατεύοντας νέα μέλη και δυνάμεις σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, Hans-Georg Maassen.

Έτσι μετά τους ισλαμιστές, ετοιμάζονται οι ακροδεξιοί να σπείρουν τον τρόμο και ενδεχόμενα δώσουν στις ΗΠΑ την αφορμή, προκειμένου να εμποδιστεί η ανάληψη της Προεδρίας από τον Τραμπ, εφόσον εκείνος δεν εναρμονιστεί με τους βασικούς στόχους της Νέας Τάξης.

Στην Αμερική η ηττηθείσα των εκλογών Χίλαρι-Κίλαρι μαζί με τον Τζορτζ Σόρος δεν εγκαταλείπουν μετά την ήτα τους την βασική τους επιδίωξη να επιβάλλουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τα σχέδια τους προβλέπουν την δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων και διεθνούς έντασης . Ήδη αυτά τα σχέδια υλοποιούνται παρά την αποτυχία τους να αναλάβουν τα ηνία της εξουσίας στις ΗΠΑ.Ένα από τα βασικά όργανα επίτευξης των σκοπών τους είναι οι περίφημες ΜΚΟ που ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος και πρωτοστατούν στην δημιουργία διαδηλώσεων, αναστατώσεων και χάος. Οι οργανώσεις αυτές λειτουργούν με διάφορα δήθεν προοδευτικά τσιτάτα στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τον κόσμο και να τον καθοδηγήσουν σαν μάζα στην επίτευξη των στόχων τους.Μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει ειδικά φυλλάδια με οδηγίες στις διάφορες στις οργανώσεις. Στα φυλλάδια αυτά περιγράφεται το πως δρουν οι έμμισθοι πράκτορες που θα καθοδηγούν τις διαδηλώσεις.

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι πληρώνουν μεγάλα ποσά σε ειδικούς εγκάθετους που θα ανάβουν και θα φανατίζουν τον κόσμο με παραπλανητικά συνθήματα για να δημιουργήσουν ταραχή και αναστάτωση.

Με αυτήν την μέθοδο προκαλούν βίαιες ενέργειες κατά των δυνάμεων ασφαλείας δίνοντας έτσι την πρόφαση για να εφαρμόζονται πιο βίαια κατασταλτικά μέτρα.Απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι πριν από τις 20 Ιανουάριου που θα ορκιστεί ο Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έτσι ώστε να αναβληθεί η ορκωμοσία του.

Σχολιαστε