Σταμάτησαν τις συνομιλίες για το PSI καταγγέλοντας ότι δεν υπάρχει καμία “εποικοδομητική ανταπόκριση” απο Ελληνικής πλευράς

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, το IIF είπε ότι οι συνομιλίες με την Ελλάδα σταμάτησαν, καταγγελοντας ότι δεν υπάρχει καμία “εποικοδομητική ανταπόκριση” απο Ελληνικής πλευράς καίγοντας τους Παπαδήμο και Βενιζελο!


Ο λόγος ότι δεν υπάρχει συνεργασία από ελληνικής πλευράς, μια κίνηση που καίει προσωπικά τους Παπαδήμο και Βενιζέλο.Τα λέγαμε εδω και καιρό.Καθε μνημόνιο υπογράφεται απο τα γονατιστα λαμόγια της Ελλάδος ολες αυτες τις μαριονέτες που εκτελουν συμβόλαιο παράδοσης της Χώρας πάραδοσης του ορυκτού μας πλούτου.Καθε μνημόνιο γνωρίζουν οτι θα αποτυχει γι αυτο το υπογραφουν αφου εχει ορους που δεν βγαίνει.

Mάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα και η ανακοίνωση από τον αρμόδιο της αναταλλαγής ομολόγων κ Νταλάρα ο οποίος ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ τις διαπραγματεύσεις ανταλλαγής ομολόγων!!…   Η ανακοινωση αυτή ως μεταδόθηκε παραπέμπει πλέον την χώρα μας στην …αυτονόητη Πτώχευση!! Σημαντική σημείωση: ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΡΙΑΛ

Το PSI σας λέγαμε οτι δεν θα πετυχει και διακιωνόμαστε δυστυχώς!Δεν έχει υπάρξει ΚΑΜΙΑ απολύτως πρόοδος – παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών ότι οι εξελίξεις είναι θετικές – και το μόνο που γίνεται είναι να προσπαθούν να εξαναγκάσουν τους κατόχους ελληνικών ομολόγων να συμμετάσχουν στο PSI.

Όπως φαίνεται, αν το Υπουργείο Οικονομικών και το Μαξίμου αλλάξουν στάση και σκεπτικό, τότε οι συνομιλίες θα “ξεπαγώσουν” την ερχόμενη Τετάρτη ενω ετοιμάζεται και απεργία στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης η Βοθροκάναλα πιθανότατα για την  Τρίτη και Τετάρτη για να πέσει σκοτάδι.
Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Ελλάδα θα πρέπει να βρει τρόπους να πείσει τους κατόχους ομολόγων να συμμετάσχουν “εθελοντικά” και όχι ενεργοποιώντας τις ρήτρες συλλογικής δράσης που εξαναγκάζουν τις ιδιώτες να συμμετάσχουν στο PSI.
Η προσωρινή εγκατάλειψη του PSI, δεν θεωρείται άσχετη με την σημερινή φημολογία ότι η S&P θα υποβαθμίσει εντός της ημέρας αρκετές χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και τις Γαλλία και Αυστρία, που θα χάσουν την αξιολόγηση “ΑΑΑ”, δημιουργώντας πανικό στην Ευρώπη. Ήδη, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, το ευρώ από το 1,28 που βρισκόταν κινείται κάτω από το 1,27.

Σχολιαστε