ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: 57ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ…

Ρε αλήτες, η ώρα σας κοντοζυγώνει: σκοτώσατε άλλον έναν έλληνα απόψε εξ’αιτίας της πολιτικής σας. Ακόμα μία αυτοκτονία για χρέη !!!

Πάγωσε ολόκληρη η Βέροια απο την τραγική αυτοχειρία 57χρονου ταξιτζή πατέρα τριών παιδιών.. Ο 57χρονος αυτοκινητιστής είχε στην κυριολεξία πνιγεί απο τα χρέη.. Το πρωί απελπισμένος με το μυαλό θολωμένο, σταθμευσε το ταξί του δίπλα στον σηδιροδρομικό σταθμό της Βέροιας και εν συνεχεία ξάπλωσε στις γραμμές του τρένου…Η διερχόμενη αμαξοστοιχία τον διαμέλισε… Επιστήθιος φίλος του τραγικού αυτόχειρα είπε  πριν απο λίγο: “  Είχε αγοράσει 230.000  ευρώ το ταξί με δόσεις τις οποίες δεν μπορούσε να αποπληρώσει, είχε χρέη στο ΤΕΒΕ, στο ασφαλιστικό του ταμείο, δάνειο για το σπίτι και πριν από λίγο καιρό του έστειλαν χαρτί από την τράπεζα για κατάσχεση σπιτιού.

Εδώ και 3 μήνες όταν μιλούσε, έκλαιγε . Το αντιληφθήκαμε ότι όλη αυτή η κατάσταση τον οδηγούσε σε αδιέξοδο και ότι ήταν απελπισμένος, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Προσπαθούσαμε να τον έχουμε από κοντά. Τελευταία φορά μίλησα μαζί του χθες το πρωί και ήταν χάλια.”

Ο επιστήθιος φίλος του ήταν αυτός που  έκανε σήμερα την αναγνώριση, “δεν είχε μείνει τίποτα από το σώμα του, στην ουσία αναγνώρισα τα ρούχα του”, μας είπε..

Ένας άλλος συνάδελφός του είπε ότι ήταν βιοπαλαιστής, πολύ καλός και ανοιχτός χαρακτήρας. «Και να μη σε γνώριζε, θα σε χαιρετούσε. Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι έφθασε σε αυτό το σημείο».

Συμπλήρωσε ότι εκτός από τα χρέη πριν από λίγους μήνες είχε κι ένα «καλό» τρακάρισμα με το ταξί, που η ζημιά ήταν περίπου 3.000 euro.

«Έψαχναν τα κομμάτια του με τον φακό οι αστυνομικοί»….Δεν έφταιγε σε τίποτα ο φουκαράς ο βιοπαλαιστής που χρώσταγε γιατί ήθελε να ζήσει τα παιδιά του και έπεσε στην αμαξοστοιχία Έδεσσα-Θεσσαλονίκη.

Του είχαν πιεί το αίμα.

Αυτοί οι αλήτες που ζουν, κοιμούνται και διαβιούν στις επαύλεις και κοροιδεύουν την κοινωνία λέγοντας μας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, εξαυλώνοντας μας.

Λαέ προσκυνημένε. Βγες στους δρόμους και τσάκισε τους.

Είναι η πρώτη φορά που θα το πω ανοιχτά.

Ο αγώνας πια δεν είναι πολιτικός, κομματικός και ταξικός.

Είναι πατριωτικός. Εθνικο-πατριωτικός. Έφτασε η ώρα της Αργεντινής. Πιστέψτε μας.

Μια σπίθα θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει.

Θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Και δεν θα φταίμε εμείς. Και ένα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, θα έχει και θύματα. Και από τη μία και από την άλλη.

Κοντοζυγώνει η ώρα. Όπου να ναι. Λαμόγια , έχετε το νου σας. 


Σχολιαστε