Σε ετοιμότητα η Τουρκία για εισβολή στην Συρία.Βιάζεται να ξεκινήσει τον Γ Π.Π

Έτοιμη «να διαβεί τον Ρουβίκωνα» είναι η Τουρκία και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά Ρώσος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών με τον οποίο επικοινώνησε το defencenet.gr, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του: «Η Τουρκία επειδή δεν συμμετείχε στον Β’Π.Π., φαίνεται ότι βιάζεται να ξεκινήσει τον Γ’Π.Π.»!

 

Πληροφορίες που τέθηκαν υπ’όψιν της Διακλαδικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ αναφέρουν ότι πριν τρεις ώρες ολοκληρώθηκε σύσκεψη που είχε ξεκινήσει από το πρωί μεταξύ Τούρκων αξιωματικών του Γενικού Επιτελείου και αρχηγών των ισλαμιστών ανταρτών στην πλευρά των τούρκικων συνόρων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τουρκικές δυνάμεις ετοιμαζουν επίθεση σε τρεις κύριους άξονες με την χρήση κυρίως τεθωρακισμένων ταξιαρχιών, των οποίων η προέλαση θα καλύπτεται από μονάδες των ανταρτών οι οποίοι θα ακολουθούν τις φάλαγγες για να αναλαμβάνουν την εξουδετέρωση αντιαρματικών όπλων κλπ.

 


 
Από αέρος θα υπάρχει πλήρη κάλυψη αλλά και απολυτη συνεργασία με το ραντάρ του NATO που σκοπό έχει να δίνει στόχους στην αντιπυραυλική «ομπρέλα», τώρα  θα δίνει πληροφορίες στα τουρκικά αφη στην αεροπορική βάση του Ντιγιάρμπακιρ και θα κατευθύνει τους στόχους εναντίον της συριακής αεράμυνας. Μεγάλη η κίνηση στο λιμάνι της Μερσίνας από οχήματα και πολεμικά σκάφη.
Το προσωπικό των τεθωρακισμένων ταξιαρχιών βρίσκεται «επάνω στα άρματα» με ετοιμότητα αναχώρησης δύο ωρών. Κέντρο συγκέντρωσης των περισσότερων δυνάμεων είναι η πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας Mürşitpın.
Η όλη εικόνα σε ότι αφορά την συγκέντρωση χερσαίων, ναυτικών και αεροπορικών δυνάμεων δείχνει ότι οι επόμενες 72 ώρες θα είναι οι σημαντικότερες στην περιοχή, τουλάχιστον από την εποχή της προσάρτησης της Αλεξανδρέττας στην Τουρκία.
defencenet

2 Σχόλια

  1. Ο λαός της Συρίας όμως θα τους συντριψει…
    Έγκλημα η στήριξη της Ελλάδας σε αυτή τη νέα απόπειρα γενοκτονίας.
    Μάλλον η επίσκεψη της Μέρκελ είχε και αυτό στην ατζέντα…

    Απάντηση
  2. Μόνο η Συρία ετοιμη ειναι και η Αρκούδα(Ρωσία).Να ειστε ετοιμοι ο Γ ΠΠ θ αρχίσει.Εδω στην Ελλάδα αντι να προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση αυτης της κατάστασης ασχολούνται με τα νεα μετρα και αν θα ακυρώσουν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.Αλλοι βλέπουν τα Τούρκικα σήριαλ και αλλοι παρακολουθούν τα δελτία των οκτώ.Τα μέτρα θα τα βάλουν γρήγορα για ψήφιση για να πέσει η «κυβέρνηση» των προδοτών.Να ρίξουν το Ευρομάγαζο και να ακολουθήσουν το σχεδιασμό τους.Ερχεται κτυπημα της Τουρκίας στα νησιά μας και πολλή πείνα.Δυστυχώς κάποιοι ειναι απροετοίμαστοι.Τα ειχαμε πει ολα αυτα επο την εκπομπή μου και απο αυτο το blog.

    Απάντηση

Σχολιαστε