Σε δράση η Χούντα για τις παρελάσεις σε ολη την Ελλάδα.

Από τις 8 το πρωί, με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει οι σταθμοί του μετρό σε Ακρόπολη, Σύνταγμα και Ευαγγελισμό ενώ η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό. πριν ξεκινήσει η παρέλαση, περίπου 100 μέλη της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ έκαναν μικρή πορεία στη Σταδίου φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.
Η αστυνομία τους σταμάτησε στη συμβολή με την Βουκουρεστίου. Προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών αλλά και πολιτών με την αστυνομία που δεν τους άφηνε να περάσουν μπροστά. Η μαθητική παρέλαση είχε διάρκεια μόνο 40 λεπτά με τους περισσότερους μαθητές να αγνοούν τους ξεφτιλοεπισήμους και να μην γυρίζουν το κεφάλι προς το μέρος τους. Μάλιστα λόγω των μέτρων που αποφάσισε να πάρει η αστυνομία για τις παρελάσεις οι δημοσιογράφοι και τα τηλεοπτικά συνεργεία δεν είχαν εύκολη πρόσβαση μπροστά από την εξέδρα των επισήμων!

Ενταση ειχαμε και στη Βέροια με 15 προσαγωγές απο την Αστυνομία  πριν ακόμη ξεκινήσει η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, για την αποφυγή επεισοδίων  καθώς ομάδα πολιτών προσπάθησε να πλησιάσει την εξέδρα των επισήμων.
Στην Κέρκυρα με απόφαση του Περιφερειάρχη κ.Σπύρου δεν θα παραστούν επίσημοι γι αυτο και δεν θα υπάρχει εξέδρα αλλα μόνο η Ελληνική Σημαία στη θέση των πολιτικών.

Σχολιαστε