Ρόμπα ο Οικονόμου από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου «Ρωτήστε και τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής» (video)

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» παρενέβη τηλεφωνικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θέλοντας να σχολιάσει το, πως σχολιάστηκε η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής. Η κ. Κωνσταντοπούλου  τόνισε ότι… μόλις επέστρεψε από την προανακριτική επιτροπή και ζήτησε από τα παπαγαλάκια του SKAI  σε έντονο ύφος να μην αναμεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις.

Απευθυνόμενη στους Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου, είπε:«Ο δημοσιογράφος δεν έχει την αποστολή να εξάρει συναισθήματα, ούτε να καλλιεργεί εντυπώσεις. Έχει την ευθύνη να μεταδίδει την πραγματικότητα. Από την εκπομπή σας λέτε ανέκδοτα, δεν λέτε ειδήσεις».

Από την πλευρά τους, οι κ. Λυριντζής και Οικονόμου φανερά αγανακτισμένοι από την επίθεση, επισήμαναν: «Δεν γίνεται να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Ας κλείσουμε εδώ γιατί έχουμε και ειδήσεις να πούμε σε αυτή την εκπομπή…».
Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ο κ. Οικονόμου το λέει αυτό; Κύριε Οικονόμου, ναι και νομίζω ότι μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και με τη σύζυγό σας που εργάζεται στο κανάλι της Βουλής», είπε, μεταξύ άλλων.!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

ΚΟΚΚΑΛΟ  Ο  ΑΡΧΙ-ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ  κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!!!!!!!!

Σχολιαστε