Ρωσικό ΥΠΑΜ: «Ιδού οι αποδείξεις για το λαθρεμπόριο πετρελαίου και τις σχέσεις Ρ.Τ.Ερντογάν και ισλαμιστών»

uuu«ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Aποδείξεις για την εμπλοκή της Τουρκίας και της οικογένειας Ρ.Τ.Ερντογάν σε λαθρεμπόριο πετρελαίου με το οποίο αποκομίζουν τεράστια έσοδα οι τζιχαντιστές του ISIS (και των υπόλοιπων οργανώσεων) δίνει αυτή την ώρα στο φως της δημοσιότητας το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Πριν από λίγο όπως σας είχε ενημερώσει το pronews.gr το ρωσικό ΥΠΑΜ είχε ανακοινώσει ότι θα δημοσιεύσει τις αποδείξεις οι οποίες δείχνουν ότι η οικογένεια Ερντογάν κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου με τους τζιχαντιστές.

Όπως ανέφερε στην ενημέρωση ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Sergey Soygu, υπάρχει εμπλοκή της οικογένειας του Ερντογάν, ενώ ταυτόχρονα έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες που κατέγραψαν δορυφόροι και κατά τον ίδιο δείχνουν τη μεταφορά πετρελαίου τζιχαντιστών στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας.

Δεν ήταν άγνωστο στους γνωρίζντες και ιδιαίτερα στα δυτικά κέντρα που προσποιούνται ότι δεν ήξεραν. Τώρα μετά από τέτοια σωρεία αποδείξεων εκτίθενται και στο ΝΑΤΟ για τους Τούρκους όλοι λίγο-πολύ το ήξεραν.Δείτε τις εικόνες από τους δορυφόρους

O Ρώσος ΥΠΑΜ αποκάλυψε ότι πάνω από 2.000 βαρέλια μεταφέρονται καθημερινά στην Τουρκία. Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας είπε ότι την άλλη εβδομάδα θα δώσει στοιχεία που δείχνουν ότι η Τουρκία βοηθάει το ISIS.

Ο ίδιος ο Ερντογάν προ ημερών απείλησε να παραιτηθεί αν αποδειχθεί ότι έχει σχέσεις με τους τζιχαντιστές, κάτι που μάλλον δεν προτίθεται να κάνει ακόμα και αν βγει στην δημοσιότητα φωτογραφία του που να τον δείχνει να πίνει καφέ με τον Μπαγκνταντ

 

uuuu

Σχολιαστε