Ρωσία προς Κύπρο.Δεν μπορεί να υπάρξει βοήθεια με ένα πόδι σε δυο «βάρκες»

Ανταπόκριση από Κύπρο: Μην ακούτε τι σας σερβίρουν τα μέσα παραπληροφόρησης.Τα μέτρα για φορολόγηση των καταθέσεων δεν περνάνε.Τα ξαναβάζουν μέσω του προδότη Αναστασιάδη (παιδί της Μέρκελ) αλλά δεν πρόκειται να ψηφιστούν.Οι Κύπριοι είναι 75% υπέρ της επιστροφής στη Λίρα και στην έξοδο από το Ευρώ.
Η Ρωσία άφησε να γίνει αντιληπτό ότι  με τα πόδια σε δυο βάρκες δεν υπάρχει βοήθεια.Δηλαδή να είναι η Κύπρος στην Ε.Ε και να πέσει οικονομική  βοήθεια από τη Ρωσία δεν γίνεται  Η Κύπρος θα περάσει στην Ευρασιατική ενωση (Ρωσσία,Κίνα κ.α) αποχωρεί από το Ευρώ φεύγει ο προδότης Αναστασιάδης και αναλαμβάνει κυβέρνηση Σωτηρίας. Μόνο τότε η Ρωσία θα βοηθήσει.Την Τρίτη εάν ανοίξουν οι Τράπεζες θα γίνεται  περιορισμένη ανάληψη με σχέδιο φυγής της Κύπρου από την Ε.Ε για να μπορεί η Ευρωασιατική Ενωση να δώσει ρευστότητα και να μείνουν τα κεφάλαια στο νησί.

Υπέρ τη εξόδου της Κύπρου από το ευρώ έχει ταχθεί και επιμένει ο Αρχιεπίσκοπός Κύπρου κ. Χρυσόστομος που ασκεί μεγάλη επιρροή στη μεγαλόνησο. «Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μονόδρομο, δεν έχουμε άλλη επιλογή…Πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε σκέψη να φύγουμε από την Ευρωζώνη, να πάμε στη λίρα. Όμως όση προσπάθεια χρειάστηκε να μπούμε στο ευρώ, άλλη τόση χρειάζεται να φύγουμε. Δεν είπα να φύγουμε σήμερα. Θα φύγουμε όταν ετοιμαστούμε διότι διαβλέπω ότι  η Ευρωζώνη κάποια στιγμή θα καταρρεύσει».

Σχολιαστε