Ρε προδότες δεν το εχετε καταλάβει οτι ειστε μελλοθάνατοι?

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠ’ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ  ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΡΟΛΑ!!!

…καταπατήσατε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια του έλληνα πολίτη ρε Αλήτες – ρε Προδότες – ρε Δωσίλογοι – ρε Μελλοθάνατοι!!! Ναι ρε είστε μελλοθάνατοι ολοι σας, ετσι κι αλλάξουν τα πράγματα και θ’ αλλαξουν εις βάρος σας πολύ σύντομα, όσο αίμα κι αν χρειστεί να χυθεί! και θάναι το δικό σας κυρίως …. (όπου και να πάτε…)

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ- ΙΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΕΩΡΑ ΚΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΓΚΟΥΙΛΑ…. ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ – ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ: ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Ν’ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ!!!    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ – ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 

ΣΗΜΕΡΑ: Τεράστιες ουρές σχηματίζουν ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία του Πειραιά για να βρουν τα φάρμακά τους, μετά την απόφαση των φαρμακοποιών της Αθήνας να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι τα τέλη του μήνα.

Οι φαρμακοποιοί ζητούν εξόφληση των οφειλόμενων από τον ΕΟΠΥΥ από τον περασμένο Ιούλιο και καταβολή χρημάτων που οφείλονται από συνταγές που εκτελέστηκαν το 2011.Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και οι Σύλλογοι Ρεθύμνου, Ιωαννίνων, Δωδεκανήσων, Πέλλας, Κερκύρας, Ηρακλείου, Ηλείας, Αργολίδας, Ευβοίας, Μαγνησίας, Λασιθίου, Ξάνθης, Έβρου, Μεσσηνίας, Θεσπρωτίας και Λακωνίας δεν έχουν υιοθετήσει την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για αναστολή της κινητοποίησης, με αποτέλεσμα χιλιάδες ασφαλισμένοι να είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν τα φάρμακά τους από την τσέπη τους, ή να τα αναζητούν σε άλλες περιοχές, όπου τα φαρμακεία τα χορηγούν με πίστωση.Ο ΕΟΠΥΥ έδωσε παράταση ισχύος των συνταγών, έως το τέλος του μήνα, καθώς λόγω των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών, πολλές από τις συνταγές δεν εκτελέστηκαν στο πενθήμερο που ορίζει ο κανονισμός, με την προϋπόθεση ότι ο θεράπων ιατρός θα αλλάξει την ημερομηνία έκδοσης της συνταγής, με σφραγίδα και υπογραφή. Η ηλεκτρονική συνταγή με τη διορθωμένη ημερομηνία εκτελείται υποχρεωτικά από τα φαρμακεία, μέσω του συστήματος της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Σχολιαστε