Ραγδαίες εξελίξεις…κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα… Δεν σκαμπάζουν από απειλές στη νέα συγκυβέρνηση!!!Και μπράβο τους!!!

poutin-elladaΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ  ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ, ΟΤΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΙΣΩ!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!  ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΑΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ –  ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ-ΓΙΝΑΜΕ  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΟΜΩΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΗΣ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ  ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ  Ο,ΤΙ  ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΑΤΤΕΙ.

Οι επόμενες ώρες και μέρες για την Ελλάδα μας είναι κρίσιμες. Η ρήξη με την ΕΕ και τους τοκογλύφους της ΕΚΤ είναι δεδομένη.

Στους εκβιαστές τύπου Σόιμπλε, Σουλτς και Ντάϊσελμπλουμ πρέπει να τους πει η ελληνική κυβέρνηση να κάνουν…μπλουμ! Δεν πάει άλλο. Οι προδότες Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και το τσιράκι τους ο Παπαδήμος σταύρωσαν τον ελληνικό λαό τα τελευταία 5 χρόνια. Οι οικονομικοί δολοφόνοι της Ευρώπης θέλουν να αρμέξουν εντελώς τους Έλληνες, να εξαθλιώσουν ολοκληρωτικά τον λαό, να προκαλέσουν μεγαλύτερη γενοκτονία. Η νεοεκλεγείσα ελληνική κυβέρνηση υπό τον Τσίπρα δείχνει να τηρεί τις…δεσμεύσεις της. Να κρατήσει γερά αντιστάσεις και να μην υποκύψει ούτε στιγμή στις αθλιότητες των ΕΧΘΡΩΝ της χώρας. Αν υποκύψει, θα είναι και αυτή υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό.

Να πει λοιπόν αυτό το ΟΧΙ που περιμένουμε όλοι. Να πορευθούμε μόνοι μας. Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να γίνει στάση πληρωμών προς τους δανειστές.
Οι εχθροί μας της ΕΕ θα προβούν σε δόλιες ενέργειες και ενδεχομένως να κάνουν προβοκάτσια κατά της χώρας μας, με μοχλό τον Ερντογάν.

Ο Τσίπρας οφείλει να ζητήσει τη συνεργασία-βοήθεια του Πούτιν της Ρωσίας. Να γίνει άμεσα αυτό και να ανοίξει όλο το Αιγαίο στον Ρωσικό στόλο.

Οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε σαν γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τις ενδεχόμενες προκλήσεις-επιθέσεις που θα δεχτούμε.

Προέχει η σύμπνοια και η συνεργασία με τη Ρωσία!

Σχολιαστε