Πότε πέφτει η τριμερής συγκυβέρνηση.Πότε ξεκινά ο Γ Παγκόσμιος(+ video)

Του Χρόνη Προσαλέντη
Διαλύουν το κράτος.Οτι εχει απομείνει.Ο Ελληνας  εχει πίτουρο στο μυαλό του,Ψήφισε ξανά τους υπαλλήλους της Νέας Τάξης ηθελε τον Κομανέτσι.Η αγορασμένη τηλεοραση προσπαθεί να μας πείσει οτι με το μνημόνιο θα σωθούμε.Το μόνο σιγουρο ειναι οτι πάμε σε προγραμματισμένη επανάσταση για να πέσει το Ευρώ.Τα ταμεία ειναι υπο διάλυση.Βλέπεται ολα τα Ελληνικά ομολογα βρέθηκαν σ αυτα απο τις ξένες τράπεζες και κουρεύτηκαν.
Ολα σε λίγες μέρες τελειώνουν.Η σχεδιασμένη αιματηρή επανασταση αρχίζει.Τα υπαλληλάκια της τροικας τελείωσαν τη δουλειά τους.Μα τόσο πίτουρο εχει ο Ελληνας στο κεφάλι του?Δεν βλέπει που μας οδηγούν στο γκρεμό? Δεν βλέπει οτι δεν υπάρχει υγεία? Δεν βλέπει οτι δεν μπορει να ζήσει να φτιαξουν οικογένεια τα παιδιά μας δεν βλέπει οτι εχει γινει μπατίρης και με μπατίρηδες δεν θα υπάρξει ανάπτυξη που του λένε τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης?

Κύριοι σας τα ελεγα και απο ραδιοφώνου.Απο καραμπόλα θα σωθούμε.Το σχεδιο αυτο που εφαρμόζουν στην Ελλάδα δεν το εχει υπογράψει η Ρωσσια και η Κίνα.Οταν θα σφαχθούν αυτοί με τη Δυση απο αυτη τη καραμπόλα η Ελλάδα θα βγει μπροστά.Οσοι ομως θα εχουμε επιβιώσει.Οσοι θα εχετε φροντίσει να αντιμετωπίσετε αυτα που ερχονται.Η κυβέρνηση θα πέσει μετα την ανακοίνωση των μέτρων «λαιμητόμος».Μέτρα που θα ειναι πάνω απο 14  δις ισως και 24.
Δεν θα προλάβουν μάλλον να τα ψηφίσουν.Μα αν και αυτο γινει δεν θα προλάβουν να τα δημοσιεύσουν στην εφημερίδα υης κυβερνήσεως.Οτι και αν γινει η αιματηρή επανασταση ειναι μπροστά μας σε λίγες μέρες.Σχεδιάστηκε και δήθεν «επανασταση» για να  νομίσουμε οτι ξυπνήσαμε.Οχι κυριοι ο Ελληνας επρεπε να τους ειχε εκτελέσει μόλις μας εβαλαν στο ΔΝΤ.Τώρα θα γινει αυτο που θέλουν αυτοί που το σχεδίασαν.Να πέσει η κυβέρνηση να βγουμε απο το ευρώ να καταρεύσει η Ευρωζώνη για να πάνε σε παγκόσμιο νόμισμα.Ερχονται κρεμάλες για ολα αυτα τα προδοτάκια.Ερχεται και η σφαγή τους απο το εξαγριωμένο πλήθος.
Ομως η καραμπόλα με Ρωσσία και Κίνα θα τους χαλάσει τα σχέδια.Ισραήλ και ΗΠΑ ειναι ετοιμες να ανοίξουν τις πύλες του Γ Παγκοσμιου πόλεμου.Η Τουρκία θα χτυπήσει Ελληνικά νησια και οι Ελληνες με το πίτουρο στο κεφάλι θα πεθαίνουν απο πείνα και απο τους λαθρομετανάστες που σχεδιασμένα αφηναν στην αποθήκη της Χώρας..ως το στρατό της Νέας Τάξης.Το τσουνάμι της οργής ερχεται στις επομενες 20 αντε 40 μέρες δεν ακούτε τη βουή?

Δείτε το παρακάτω video οχι πάνω απο δυο φορές γιατι θα πάθετε εμφραγμα.Ακούστε τι ελεγε ο «Κομανέτσι» για τα μέτρα στις 30/09/11 ειναι Απίστευτο.Και οι Ελληνες συμφωνα με ερευνα δημοσκόπησης χθεσινή δίνουν ακόμη στη ΝΔ 25% και 8% στο ΠΑΣΟΚ!!!!

Δεν φεύγει το πίτουρο απο το κεφάλι του Ελληνα γι αυτό φθασαμε εδω που φθάσαμε…

Σχολιαστε