Πότε πέφτει η προδοτική «κυβέρνηση»?

Σε προηγούμενα αρθρα ειχαμε αναφερει οτι τα μετρα αυτα δεν προκειται να εφαρμοστούν.Αλλωστε αυτο αναφερουν και οι προφητείες.Επειδη ρωτάτε για το χρονο που θα συμβουν τα γεγονότα σας απανταμε οτι αυτο καθορίζεται απο τη Νεα Ταξη Πραγμάτων και οχι απο εμάς.
 
Αυτοι με τους εδω εκτελεστες -προδότες γνωρίζουν πότε θα «ρίξουν» την συγκυβέρνηση για να κλείσουν το Ευρωμάγαζο και να προσπαθησουν να φερουν το χάος για να μας παρουσιάσουν την «σωτήρια» λύση του Παγκόσμιου Νομίσματος και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.Εκτιμήσεις μπορουμε να κάνουμε και μονο.Τα γεγονότα θα τα φερουν οταν ξεκινησει ο πόλεμος στη Συρία και το Ιραν.
 
Στην Ελλαδα θα γινει η δήθεν «επανασταση» οταν κανουν σταση πληρωμών.Ο προγραμματισμός τους ειναι μεχρι 10 Δεκεμβρίου.Αν ομως για δικούς τους λόγους θελουν να το παρατείνουν ακομη δεν ειναι γνωστό.
 
Οι προφητείες πάντως αναφέρουν οτι δεν θα προλάβουν να τα εφαρμόσουν τα μέτρα και αυτο μας δείχνει οτι οτι ειναι να συμβεί θα γινει μεχρι τελος του χρόνου η μεχρι να φθάσουν τα πρωτα εκκαθαριστικά απο την νεες δηλώσεις μας με τα 8 εως 15 χιλιάρικα σε κάθε σπίτι.
 
Το τελευταίο σενάριο το απευχόμαστε διοτι δεν αντεχει ο κόσμος.Να ειστε προετοιμασμένοι γιατι ξαφνικά μπορει να ξεκινησουν τα γεγονότα…….

Σχολιαστε