Πόσο πιο κάτω θα πάμε?

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Το Θυμάστε αυτό το video? Eιχε παίξει πάμπολες φορές στην εκπομπή μου (Αμαζόνιος) και έδινε το στίγμα των επόμενων ημερών και ετων.Η κ.Αννα Ψαρούδα Μπενάκη στον νεο Προεδρο της Δημοκρατίας στις 08.02.2005 να αναφέρει οσα γίνονται σήμερα ήξερε για τους δολοφόνους της Τροικας για την Βουλή που θα αποδεχόταν την κατοχή της Χώρας και την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου και της Ιδιωτικής περιουσίας.

 

«Τα δικαιώματα των πολιτών θα παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων…», έλεγε η τότε Πρόεδρος της Βουλής. Δηλαδή ότι τα δικαιώματα των πολιτών δεν θα παραβιάζονται όχι μόνο από τις ήδη καθιερωμένες αρχές (το ελληνικό κράτος και τους βουλευτές-πολιτικούς του), αλλά και από τους οικονομικούς δολοφόνους του. Είναι αυτοί που τα τελευταία 7 χρόνια έχουν προκαλέσει εθνική καταστροφή και έχουν εξαθλιώσει τον λαό με αντισυνταγματικούς νόμους!

Ολα αυτα τα κοματοσκυλα που σε διάφορα χρώματα υπηρετουν ξενα συμφέροντα παρέδωσαν τη Χωρα σε δολοφόνους και δεν υπάρχει στη Βουλή Ελληνας πατριώτης να σταματήσει τη φτωχοποίηση της Χώρας ,το ξεπούλημα και την παράδοση των πάντων….

Και το χειρότερο ολων ειναι οτι Αστυνομία ,Στρατός και Δικαιοσύνη δεν εχουν κάνει αυτό που ορίζει το Σύνταγμα της Χωρας…..

%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%bf

 

Σχολιαστε