Προφητεία Παϊσιου: «Όταν ακούσετε για τα 12 μίλια ετοιμαστείτε»

«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.
Αυτά είχε δηλώσει ο Γέροντας Παίσιος όταν προσκυνητές τον ρώτησαν πότε θα γίνουν τα προφητευμένα γεγονότα με την Τουρκία, και εκείνος απάντησε με λόγια σταράτα πότε να είναι έτοιμοι.

Θα θυμίσουμε ότι όταν το 1996 ακούσαμε για τα 12 μίλια τότε είχαμε τα Ίμια. Τώρα ξανακούσαμε για τα 12 μίλια από τον ίδιο τον Νταβούτογλου, τι πρέπει να περιμένουμε; Ο Γέροντας ήταν σαφής «ετοιμασθήτε».

 

Mαθαίνουμε οτι τη μονομερή επέκταση θα την ανακοινώσει η Αθήνα παρα την απειλή Νταβούτογλου οτι χρειάζεται συνομιλία μαζί τους θετοντας το ως αιτια πολέμου.Συνεπως δεν μπορει η Ελλάδα να δεχθεί τους παραλογισμούς της Τουρκίας οτι τα νησιά μας δεν εχουν θάλασσα οτι η Γαυδος δεν ειναι Ελληνική και οτι το Καστελόριζο ανηκει στο Αιγαίο!!Ηρθε λοιπόν η ωρα της επαλήθευσης της προφητείας.Βέβαια η Προδοτική κυβέρνηση τα κανόνισε ετσι ωστε η Τουρκία να κάνει την εισβολή χωρίς αντισταση!!!

Σχολιαστε