Προσοχή: Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ…

Αν συνεχιστεί η πολιτική των δωσίλογων της συγκυβέρνησης Τσολάκογλου… μια σπίθα και θα έχουν βάψει και με αίμα τα χέρια τους!… 

Θα είναι η στιγμή που αυτή η εικόνα… 

Θα αντικατασταθεί με αυτήν…

και τότε ο εφιάλτης τους δε θα έχει τέλος… Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. 

ΑΙΜΑ ΘΕΛΕΤΕ???  ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ…

Ξεκινάει η ώρα που επιζητούν οι επιβήτορές τα σπίτια μας… και τώρα θα τα πάρουν με αίμα και πάνω από πτώματα! Επέλεξαν τη βίαια σύγκρουση και οι δικαστές δεν είναι συνυπεύθυνοι αλλά συνένοχοι! Ξεκίνησαν τις κατασχέσεις σπιτιών – Κάτοικοι κατέλαβαν την Eurobank στην Κεφαλονιά… 

Με κατάληψη στη Eurobank στην Κεφαλονιά απάντησαν οι κάτοικοι της Λειβαθούς στην αξίωση της τράπεζας να κατασχέσει σπίτι άνεργης εξαμελούς οικογένειας. Οι κάτοικοι αντέδρασαν μαζικά και κατέλαβαν την τράπεζα, προσπαθώντας να κάνουν τους τραπεζίτες της Eurobank να σταματήσουν την… επιχείρηση έξωσης. Κάτω από αυτή τη δράση, η τράπεζα έκανε έναν προσωρινό ελιγμό και δέχθηκε να συνυπογράψει την παραμονή της οικογένειας στο σπίτι της, χωρίς νοίκι, όπως προσπαθούσε να επιβάλλει μέχρι τώρα. Βεβαίως η Eurobank… 

Κρατά την ιδιοκτησία, δηλαδή δεν αναιρείται η κατάσχεση, ο «πλειστηριασμός» και η αγορά για ένα κομμάτι ψωμί της εν λόγω κατοικίας. Η υπόθεση της έξωσης στη Λειβαθώ πρέπει να μας παραδειγματίσει. Είναι μόνο η αρχή για μαζικές κατασχέσεις οικιών και για να είμαστε «φιλοξενούμενοι» ή ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια. Αυτό που ξεκινά με τον ένα θα επεκταθεί, με τη μαζική φτωχοποίηση, σε πολλούς. Πρέπει να απαιτήσουμε να μην υπάρξει καμία κατάσχεση πρώτης κατοικίας και όπου αυτό έχει συμβεί, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, να αναιρεθεί με πολιτική απόφαση της κυβέρνησης.

Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι οι φτωχοί και άνεργοι άνθρωποι έχουν τη οικονομική δυνατότητα να διεκδικήσουν το δίκιο τους στα δικαστήρια. Πρέπει όλοι μας να είμαστε σε επαγρύπνηση και να μην αφήσουμε τις τράπεζες που καραδοκούν να αρπάξουν για ένα κομμάτι ψωμί τα σπίτια ανθρώπων που δεν μπορούν πια να τα βγάλουν πέρα. Οι τοκογλύφοι δεν θα έχουν κανένα ηθικό πρόβλημα να πετάξουν στο δρόμο οικογένειες με μικρά παιδιά, όσο εμείς δεν αντιδρούμε οργανωμένα, μαζικά και μαχητικά.

Υ.Γ Η Εφορία λένε μπορεί να κατάσχει το σπίτι σας επίσης για οποιοδήποτε ποσό ακόμη και ευτελούς αξίας..Να είστε έτοιμοι και φτιάξτε ομάδες σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό…Η φορολογική τρομοκρατία εντείνεται τον τελευταίο καιρό από το κατοχικό καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη. Καλοσχεδιασμένα και μεθοδικά οργανώνεται νέα μορφή καθεστωτικής τρομοκρατίας, η φοροτρομοκρατία. Επιβάλλοντας τις καταστροφικές εντολές ΔΝΤ – ΕΕ, και από Μνημόνιο σε Μνημόνιο μας οδήγησαν στην υποαπασχόληση ή στην ανεργία, διέλυσαν τις κοινωνικές δομές, μας εξαθλίωσαν τις ζωές μας. Τι κι’ αν το ΔΝΤ παραδέχεται τώρα ότι έκανε λάθη, το καθεστώς δεν βάζει φρένο στις δολοφονικές πολιτικές του και συνεχίζει να φτωχοποιεί το λαό. Και σαν να μην φτάνει αυτή η καταστροφή, συνεχίζει να φορολογεί και να απειλεί ότι θα κατασχέσει τα εισοδήματα της φτώχιας και όποια περιουσιακά στοιχεία βρει. Θα ανοίξει λέει και φορολογικές φυλακές. Απαιτεί από τους νεόπτωχους να πληρώσουν. Φορολογική τρομοκρατία!
Διαβάζουμε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ότι περίπου 1.000.000 μικροοφειλέτες φόρων θα λάβουν

συστημένες επιστολές ζητώντας την εξόφληση των φόρων, με την απειλή της κατάσχεσης των πενιχρών εισοδημάτων και περιουσιακών τους στοιχείων.

Κατασχέσεις περικομμένων μισθών, ημερομισθίων και συντάξεων, μειωμένων ενοικίων και πάσης φύσεως εισοδημάτων θα γίνονται από τις ΔΟΥ. Κατασχέσεις κινητών περιουσιακών στοιχείων, όπως Ι.Χ. αυτοκίνητα και δίκυκλα.
Και σαν να μην φτάνουν οι κατασχέσεις, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ετοιμάζουν και φορολογικές φυλακές, για να φυλακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες ο απλός λαός. Μήπως θα ανοίξουν πάλι και τα ξερονήσια;

——————————————————————————————–

Τι καταγγέλλει ο γνωστός δικηγόρος κ. Δημητρακόπουλος για τις φορολογικές φυλακές τις οποίες ετοιμάζουν για τον απλό λαό.
Η υπερφορολόγηση, τα κάθε είδους χαράτσια και η με κάθε τρόπο είσπραξή τους από ανθρώπους και οικογένειες που δεν έχουν πια να βάλουν τσουκάλι για το καθημερινό τους φαγητό, που δεν έχουν πια να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακά τους, που ζουν με το φως των κεριών και κάθονται σε παγωμένα δωμάτια, προσομοιάζει με την εποχή της Οθωμανικής κατοχής.
Το νεοκατοχικό καθεστώς, αφού μείωσε μισθούς και συντάξεις, αφού στραγγάλισε την οικονομία και οδήγησε σε ανεργία 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους, με φορολογικούς τυφώνες, προσπαθεί να αρπάξει και το τελευταίο ευρώ. Για παράδειγμα, φορολογεί τώρα και εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας, ενώ επέβαλε αυξήσεις 465% μέσα σε μία διετία στα ακίνητα. Αύξησε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, άκουσον άκουσον 1500%!!! Για το 2013 ετοιμάζει την επιβολή φόρων στα ακίνητα που θα υπερβούν τα 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Και όλα αυτά όταν το οικογενειακό εισόδημα στραγγαλίζεται με συνοπτικές διαδικασίες.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν αυτοκτονήσει γιατί τους έφεραν σε αδιέξοδο ζωής. Χιλιάδες άνθρωποι δεν μπορούν να προσφέρουν τροφή και ιατρική περίθαλψη στα ανήλικα παιδιά τους. Υποταγμένο στις απαιτήσεις των οικονομικών δολοφόνων το καθεστώς, πέρα από κάθε έννοια νομιμότητας και ανθρωπισμού, αγνοεί παγερά τις ανάγκες και τις εκκλήσεις του λαού.
Οι μνημονιακές κυβερνήσεις συντάσσουν, σε συνεργασία με τους οικονομικούς κατακτητές, εξοντωτικά φορολογικά νομοσχέδια. Πρόθυμοι βουλευτές, με εξασφαλισμένες φοροαπαλλαγές, τα υπερψηφίζουν πειθήνια και νομοθετούν σε παγκόσμια πρωτοτυπία ακόμα και επέκταση του χρονικού ορίου αυτόφωρης διαδικασίας σε 20 μήνες.
Τρομοκρατία και έρεβος παντού. Μετατρέπουν τον Ελληνικό λαό μέρα με τη μέρα σε τρόφιμο μεταμοντέρνου στρατοπέδου Άουσβιτς.
Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία αυτό το ξενόδουλο καθεστώς γδέρνει ακόμη περισσότερο το φτωχό λαό.

Σχολιαστε