Προκαλεί ο Γεωργιάδης: “Έπρεπε να συλλάβουν τον Περιπτερά!”

Απόλυτη στήριξη στις δυνάμεις των ΜΑΤ από τον Άδ. Γεωργιάδη και τον Μ. Κασσή.Σύμφωνα με video – ντοκουμέντο, που κυκλοφόρησε χθες στα social media, οι δυνάμεις καταστολής έκλεψαν νερά, ξυλοκόπησαν τον περιπτερά και προκάλεσαν ζημιές στο περίπτερο, όταν διαμαρτυρήθηκε. «Το video κάνει ζημιά» παραδέχτηκε ο κ. Γεωργιάδης στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ11 και όχι οι κατάπτυστες πράξεις της αστυνομίας που καταμαρτυρεί. 

Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για άλλη μια φορά,σύμφωνα με το left.gr, υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό τι θα γινόταν δηλαδή;»

Ο αντιπρόεδρος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Στ. Μπαλάσκας υποστήριξε ότι: «Σε καμία περίπτωση, ούτε τσαμπουκά, ούτε κλοπή έχουμε» υπερασπιζόμενος απόλυτα τους αστυνομικούς των ΜΑΤ κατά την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ο ισχυρισμός της αστυνομίας από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το video και διατάχθηκε η ΕΔΕ είναι ότι άφησαν 20 ευρώ που όμως όπως φαίνεται στο video δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.  ή μάλλον  νομίζουν ότι μας δουλεύουν ….

Σχολιαστε