Πριν τη μεγάλη Ανασταση….

xreokopiaΆρχισε και η ‘’ψυχολογική’’ προετοιμασία και πλύση εγκεφάλου για το δημοψήφισμα που θα σε βάλουν να αποφασίσεις αυτό που θέλουν αυτοί ΤΩΡΑ……. για να έχεις ΕΣΥ την ευθύνη …..Γιατί εσύ έπρεπε να το κάνεις 5 χρόνια πριν…… αλλά τότε είχες το ΓΑΠ , το αγαπημένο παιδί της Σιών και του Σόρος , που είχε τον ‘’Μπαρουφακη – ΟΥΑΟΥ’’ σύμβουλο…….Ωωωωωπςςςςςς τι σύμπτωση !!!!!!! πάλι ο …… Μπαρουφακης – ΟΥΑΟΥ’’ τριγύρω από τη θηλιά των Ελλήνων……. και αυτος υπάλληλος του Σόρος ……..

Αν η Ελλάδα είχε κάνει το ίδιο το 2010 και είχε πτωχεύσει επίσημα πριν το μνημόνιο και μέσα στο ευρώ , τότε που είχαν ελληνικούς ‘’σκελετούς’’ όλες οι ευρωπαϊκές τράπεζες , τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς… δεν θα είχαμε μπει στα μνημόνια και δεν θα είχε καταστραφεί όλη η ελληνική οικονομία…. αντίθετα….. θα είχαν διαλυθεί οι πραγματικοί εχθροί μας….

Τώρα η προπαγάνδα που γίνεται συντονισμένα για δημοψήφισμα και έξοδο από το ευρώ είναι αποκλειστικά και μόνο προς εξυπηρέτηση των τοκογλύφων από τους ντόπιους υπαλλήλους τους …. Αφού καθάρισαν τα ντουλάπια τους από τους ‘’ελληνικούς σκελετούς’’ (λέγε με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου) τώρα είναι έτοιμοι να ‘’εισπράξουν’’ τα υπερτεράστια κέρδη τους…… μια ολόκληρη και πάμπλουτη χωρα με 10 εκατομμύρια αιώνιους σκλάβους !!!!

ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΣΑΛΙΑΚΕΣ της προπαγάνδας του δημοψηφίσματος της δραχμής παρατηρήστε ότι πολλαπλασιάζονται καθημερινά και συντονισμένα ……θα τους δείτε παντού….. σε πολλά μπλοκ …… ακόμη και σε αυτά που μέχρι εχθές το ‘’έπαιζαν πατριωτικά’’ ……

Πρώτα όμως οι τοκογλύφοι κοιτάζουν να νομιμοποιήσουν το παράνομο και αντισυνταγματικό χρέος που επέβαλαν στην Ελλάδα σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους νενέκους….

Επιχειρείται παρασκηνιακά και θεατρικά από τον διάσημο ‘’ΟΥΑΟΥ’’ υπουργό μας μια νομιμοποίηση του ‘’επαχθές και επονείδιστου» χρέους , που προεκλογικά είχαν υποσχεθεί τη διαγραφή του οι καημένοι οι Καμμένοι και οι Τσιπραίοι όλοι τους ‘’Σορο-πιασμένοι’’ , που θα μετατρέψει τους Έλληνες σε αιώνιους σκλάβους στο διηνεκές………Αυτό θα το καταφέρουν σιγά σιγά με την αποπληρωμή του χρέους σε ‘’αιώνιες δώσεις’’ , έτσι το αναγνωρίζουν επίσημα και οι ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ. Επίσης θα το συνδέσουν με swaps ληστεύοντας έτσι όλα τα έσοδα του ‘’Ελληνικού’’ κράτους προς όφελος των τοκογλύφων αυτόματα….. Και πάλι μια νέα κυβέρνηση νομιμοποιεί της παρανομίες της προηγούμενης με προσχηματικό τρόπο…. αυτή τη φορά με τη προβιά του ‘’επαναστάτη αριστερού’’…. !!!

Τα πρώτα δείγματα γραφής της προδοσίας φάνηκαν νωρίς με την υπουργοποίηση – ‘’φύτεμα’’ του υπαλλήλου του Σόρος, και συμβούλου του ΓΑΠ, Μπαρουφακη……έτσι έκαναν και με τον Στουρνάρα… το ξεχάσατε? Επίσης τοποθέτησαν στο υπουργείο παιδείας τον Τάσο Κου(ρα)δακη (να δείτε τη θα κάνει αυτος…υπομονή…) .. ναι αυτος που έλεγε να φορολογηθούν εξτρά οι χριστιανοί ….. Εχουμε επίσης τη ‘’μαγική’’ επιλογή του ‘’μνημονιακού αντιστασιακού’’ (!!!!) Πάκη ….

Τώρα έχουμε την απελευθέρωση όλων των λαθρομεταναστών……. και από τα κέντρα φιλοξενίας … τώρα και από τις φυλακές τύπου Γ…… και το πέρασαν ‘’έξυπνα’’ εκμεταλλευόμενοι το νέο νομο περι ‘’μπουλινγκ’’ ……

Την επιβολή της κάρτας του πολίτη αρχικά στους εξαθλιωμένους που είναι αδύναμοι να αντιδράσουν …..

Ακολουθεί φυσικά το απόλυτο φακέλωμα , το περιουσιολόγιο , που θα σε αναγκάσει να δηλώσεις ακόμη τι εχεις και στο κουμπαρά του παιδιού σου….. για να σου τα πάρουν φυσικά με την πρώτη προσχηματική ευκαιρία…

Όλο το νεοταξίτικο σχέδιο του Σόρος αποκαλύπτεται με μια κυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων αλλά με πιο ‘’έξυπνο’’ τρόπο….. δίνει πολλά ‘’τυράκια’’ δεξιά και αριστερά για να κρατά τους ηλίθιους χορτάτους. Οι ύμνοι και οι δοξασίες στους ξεχασμένους ήρωες του τόπου μας είναι καθημερινοί για ‘’ξεκάρφωμα’’ φυσικά… αρχίζει η κατάσταση να θυμίζει τακτικές ‘’Απριλιανών’’…

Αν θέλετε να δείτε την αλήθεια απλά αναρωτηθείτε……. αφού όλοι οι κυβερνώντες λένε ότι τους εκβιάζουν , τους απειλούν , τους παγιδεύουν , είναι μισέλληνες κλπ. τότε γιατί επιμένουν να μείνουμε μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση , και το πιο γελοίο , να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας ?

Δεν είναι απλό…..? μα γιατί είναι υπάλληλοι τους και παίζουν θέατρο…… για να μην επαναστατήσει ο κόσμος από τα επανωτά μνημόνια και τη λιτότητα έβαλαν τους νέους θεατρίνους να το παίξουν επαναστάτες… και στο τέλος βέβαια θα κάνουν τα ιδία με τους προηγούμενους κραδαίνοντας ‘’εμείς προσπαθήσαμε πραγματικά… το είδατε όλοι’’…….

Η πραγματική απάντηση σε ΟΛΑ όμως είναι όταν κοιτάξετε ανάποδα από εκεί που θέλουν να κοιτάτε….. στα γεωπολιτικά-ενεργειακά… αν το καταλάβετε αυτό τότε θα δείτε γιατί την Ελλάδα πρέπει να την καταστρέψουν οικονομικά για δυο λόγους:

Ο ένας είναι να τη ληστέψουν φυσικά αφού είναι πάμπλουτη σε ορυκτό πλούτο τον οποίο χρειάζονται επιτακτικά ελεο επερχόμενης σύγκρουσης με τη Ρωσία.

Ο δεύτερος είναι η σίγουρη υποταγή και η απώλεια εθνικής κυριαρχίας προκειμένου να αποφευχθεί »ατύχημα» συμμαχίας με τους ομόθρησκους Ρώσους……

Ο απώτερος στόχος είναι η επίσημη πτώχευση της Ελλάδας με τη συναίνεση του Ελληνικού λαού λόγο ‘’επανάστασης’’ προκαλώντας ένα δημοψήφισμα για έξοδο από το ευρώ με την ευθύνη του ίδιου του λαού περνώντας του έτσι στους ώμους του και την ευθύνη της πτώχευσης….. ……. τρομερό κόλπο…..!!!! σιωνιστικό ως συνήθως ‘’Σορο-πιασμένο’’ μέχρι τελευταίας ‘’μπουκιάς’’ ……. πέθανε Έλληνα με τη θέληση σου…. !!!!

Μόλις θα γίνει η επίσημη πτώχευση θα έχουμε ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ , μιας και δε θα μπορεί η χώρα να εξυπηρετήσει τα δάνεια της , οπότε ήρθε η ώρα που οι δανειστές θα πάρουν κοψοχρονιά αυτό που από την αρχή είχαν σαν στόχο…. ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …….

Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζετε να γίνει κανένα δημοψήφισμα…… αυτό είναι αυτό που θέλουν αυτοί….. έξοδο από την ευρωζώνη με τη θέληση μας……..

Προτείνω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πτώχευση ΜΕΣΑ στην ευρωζώνη……. να δούμε ποιος θα χάσει και τ’ αυγά και τα καλάθια…. και τι θα απομείνει την επόμενη μέρα από την Ευρωχούντα ….

Ξαναλέω…. το δημοψήφισμα για έξοδο από την ευρωζώνη της Ελλάδας με τη συναίνεση του λαού είναι η αποστολή του Cipra ……. η επιλογή που θα τους πηδήξει είναι πτώχευση ΜΕΣΑ στην ευρωζώνη …… αλλά με ποιον ηγέτη μπορεί να γίνει αυτό … ? προς το παρόν δεν υπάρχει κανείς……

Και μη ξεχνάτε…….. μελετάμε καλά …. Άγιο Παΐσιο , Ιωσήφ Βατοπεδινό και Άγιο Κοσμά Αιτωλό…….. πλησιάζει η ωρα της δικαίωσης και της απόλυτης επιβεβαίωσης των προορίσεων τους ….

το πάρτι το καλό τώρα ξεκινά…… θα πονέσουμε αρκετά ακόμη αλλά η Ελλάδα θα βγει κερδισμένη…. να μη φοβάται κανείς… να δουλεύει το μυαλό όλων συνέχεια…… και πάντα να θυμιάστε να κοιτάτε από την αντίθετη κατεύθυνση που αυτοί σας δείχνουν ….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

 

Σχολιαστε