Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου για κατασχέσεις αργίες και Σαββατοκύριακα…Δεν έχουν το Θεό τους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, η ΠΝΠ «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων», με την οποία τροποποιείται το άρθρο 11 του ν.δ 356/1974 με την προσθήκη δύο εδαφίων, προβλέπει ότι:

Σε βάρος επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τα διαστήματα αυτά και έχουν συνολική βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή, αποκλειστικά προς το Δημόσιο, άνω του ποσού των 50.000 ευρώ, επιτρέπεται, η κατάσχεση κινητών (σ.σ. αξιών) στα χέρια του οφειλέτη εντός της επιχείρησης κατά τις ώρες λειτουργίας της και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες παρίσταται ως μάρτυρας δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικό όργανο.


Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα απαγορευόταν η αναγκαστική εκτέλεση κατά τις νυχτερινές ώρες, τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος, καθώς και τον μήνα Αύγουστο, γεγονός που εμπόδιζε το δημόσιο στη λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων σε βάρος οφειλετών.


Δεν εχουν τον Θεό τους….Ειναι Δολοφόνοι και Προδοτες.Δεν το πέρασαν απο τη Βουλή!!!Οι ιδιοι σχεδίασαν να εχουμε μειωση μισθών και Συντάξεων αλλα και καθε λογη ΧΑΡΑΤΣΙΑ για να μας τα παρουν ολα…Σταση πληρωμών ΤΩΡΑ απο ολους αλλιώς ΣΚΑΨΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ

1 comment

  1. Απο Σεπτέμβρη ανοίγει η κυνηγητική περίοδος.
    Αι πάρτε μια καραμπίνα να πάτε για κυνήγι ,να διασκεδασουμε κιόλας με τα καθίκια.

    Απάντηση

Σχολιαστε