Πνίγηκε χθές το μεσημέρι η Αθηνα.Καταστροφική νεροποντή

nikaiaΒιβλική καταστροφή στη Νίκαια όπου το ποτάμι ξεχείλισε και πέρασε κυριολεκτικά μέσα από την πόλη με τις εικόνες να είναι πραγματικά πρωτοφανείς.

Στη συμβολή των οδών Βαλαωρίτου και 25ης Μαρτίου υπάρχει μια τεράστια καραμπόλα είκοσι με τριάντα αυτοκινήτων τα οποία παρέσυραν τα ορμητικά νερά και κυριολεκτικά πέταξαν το ένα πάνω στο άλλο.

Απίστευτες είναι οι εικόνες από τις καταστροφές που προκάλεσε η νεροποντή στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στη Νίκαια. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τους χείμαρρους που δημιουργήθηκαν στους δρόμους με αποτέλεσμα αρκετά από αυτά να έχουν υποστεί εκτεταμένες φθορές.

Πολύ μεγάλα προβλήματα στον Πειραιά λογω κακοκαιρίας κυρίως σε Δραπετσώνα-Κερατσίνι και Νίκαια.Το σκηνικό καταστροφής συμπληρώνεται από τις τεράστιες ζημιές που υπάρχουν σε καταστήματα της περιοχής με τους ιδιοκτήτες να κάνουν λόγο για ζημιές από 70 -100.000 ευρώ. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το νερό έφτασε έως και τους 70 πόντους, ενώ κυριαρχεί η οργή για τα βουλωμένα φρεάτια και τα έργα που δεν έγιναν ποτέ.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες απο 150 κλήσεις για άντληση υδάτων 

Περισσότερες εικόνες εδώ . 

Όταν μπαζώνουν τα ..πάντα για να κτίσουν δεν γνωρίζουν ότι νερό πάντα βρίσκει τον …παλιό δρόμο του;

Σχολιαστε