Πληρώσαμε τη Μπιρμπίλω χρυσή.Να γιατι αποκάλεσε μαλάκες τους Ελληνες ο Πάγκαλος..

Θυσίες απαιτούνται από τον ελληνικό λαό, ώστε να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο. Γιατί όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους πολιτικούς; Εν μέσω κορύφωσης της κρίσης, η κ. Μπιρμπίλη φαίνεται πως μετακόμισε στο Παρίσι, με χρήματα του ελληνικού λαού.
 
O Μέσος Έλληνας οικογενειάρχης δέχθηκε μειώσεις και περικοπές σε μισθούς και δώρα .Ο συνταξιούχος τα ιδια.Οπως και εμείς ετσι και οποιος ειδε το φύλλο απο την εφημερίδα της Κυριακής (Δημοκρατία) διεπίστωσε οτι ο Τζέφρυ βόλεψε τη φίλη του με χρήματα του Ελληνα πολίτη.Το ειχαμε αναφέρει οτι θα γινόταν γιατι ετσι σχεδιάζουν ολοι αυτοί που βολεύονται στην εξουσία.Ετσι το «κοριτσι» μετακόμισε στο Παρίσι.Το Ποσό, δεν ειναι  διόλου ευκαταφρόνητο .Μας κόστισε 35.372 ευρώ.
Από τα έξι χιλιάδες ευρώ βέβαια ξεκίνησε το κόστος και ξεπέρασε το προαναφερόμενο των 35.372. Σύμφωνα, με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης, τα «έξοδα μετεγκατάστασης» της πρώην υπουργού Περιβάλλοντος πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο, πιο απλά από τους Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γ. Παπανδρέου δεν ήθελε να αφήσει κάποιους πολύ δικούς του ανθρώπους ξεκρέμαστους.Έτσι, ο Δ. Δρούτσας πήγε στις Βρυξέλλες ως ευρωβουλευτής, ενώ η Τίνα Μπιρμπίλη μετακόμισε στην «πόλη του φωτός», όπως λέγεται.
Διορίστηκε βάση προεδρικού διατάγματος στη «Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης».Τυπικά ανέλαβε τα καθήκοντα της στα τέλη του Σεπτεμβρίου.Στις 14 Νοεμβρίου όμως, ούτε ένα μήνα μετά, φτάνει και ο λογαριασμός, ο οποίος αναλύεται ως ακολούθως: Ο μισθός της κ. Μπιρμπίλη ανέρχεται στα 12.000 ευρώ.Προσθέτουμε τον οδηγό της, καθώς και την ιδιόκτητη κατοικία εις το Παρίσι και φτάνουμε στα συνολικά 35.272 ευρώ και 16 λεπτά.
Με το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 48810/ΔΙΟ 8897, η Διεύθυνση Οικονομικού του υπουργείου Ανάπτυξης, βλέπε Χρυσοχοϊδης, «εγκρίνει τη δαπάνη 6.233, 92 ευρώ» ως έξοδα μετεγκατάστασης της πρώην υπουργού στο Παρίσι.Στο τέλος του εγγράφου επισημαίνεται ότι το «υπόλοιπο προς ανάληψη» είναι 29.138,24 ευρώ.Να σημειωθεί πως η κ. Μπιρμπίλη δεν είχε κάποιον θεσμικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ ούτε είχε εκλεγεί από κάποιο όργανό του πριν γίνει υπουργός.Ήταν όμως σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου από το 2004.
Να γιατι ο Τζεφρυ  μας εβαλε σε θυσίες και ο Πάγκαλος αποκάλεσε ΜΑΛΑΚΕΣ τους Ελληνες.Γιατι δεν εχει βρεθεί κανένας να τους κάνει σουβλιστούς η να τους πάρουμε στην κρεμάλα!!!!

Σχολιαστε