Παρέδωσαν τη Χώρα και ασχολούνται με τις επερχόμενες εκλογές….

Είναι άξιο απορίας το πόσα έχουμε ανεχτεί σαν λαός.Μας επέβαλλαν μνημόνια,μέτρα και οικονομική εξαθλίωση με βασικό συνεργό τα Μ.Μ.Ε και τα »πέρασαν» όλα…..

Όλα ήταν τέλεια στημένα και το παιχνίδι -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- είναι υπέρ των λίγων.

Ο λαός βέβαια είδε και άκουσε πολλά. Συνωμοσίες,σκοτεινά μυστικά και προδοσίες αποκαλύφτηκαν -τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό- που ο καθένας μας έχει άποψη για το τι γίνεται πλέον στη χώρα μας και το πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα.

Πλέον η λογική και η παράνοια διαχωρίζονται από μια »λεπτή κόκκινη γραμμή».Ο κόσμος βρίσκεται στο απόλυτο επίπεδο ανασφάλειας……Άξιο απορίας το ότι αφού »σωθήκαμε» με το PSi (που μαθηματικά μας οδηγεί σε μεγαλύτερα χρέη για τις επόμενες γενιές), όλοι ασχολούνται με την κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ….ενδιαφέρεται κανείς πραγματικά για το εάν φεύγει το καθυστερημένο και έρχεται ο Μπένι, σε μια παράταξη που θα είναι τυχερή αν πάρει κάτι πάνω από 10% ?

Ποιός ενδιαφέρεται να ακούει για συγκυβερνήσεις »μνημονιακών δυνάμεων» ;;;;;;; Ο Σαμαράς δηλώνει ΟΧΙ σε συγκυβέρνηση……και ποιος μας λέει ότι μετά τις εκλογές το ΟΧΙ δεν θα γίνει ΝΑΙ μετά τις εκλογές και μετά από πιέσεις των εταίρων;;; (όπως και με το »λάθος» του μνημονίου στο οποίο δεν θα συναινούσε……)

Κατηγορεί η μια παράταξη την άλλη, ο ένας βουλευτής τον άλλον αλλά στην τελική είναι όλοι μια »φαμίλια» που στα δύσκολα γίνεται μια γροθιά δίπλα στους οικονομικούς κατακτητές μας και απέναντι στο λαό…….

Βαφτίζουν την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ως ΒΙΑ και την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ως ΑΝΑΡΧΙΑ με σκοπό να μας αποτελειώσουν στο όνομα μιας »ευνομούμενης Δημοκρατίας» που στην πραγματικότητα έχει καταντήσει μια φασιστική τυραννία!

O λαός θέλει αλλαγή και την θέλει τώρα! Θέλουμε κυβέρνηση πραγματικών Ελλήνων!

Θέλουμε πίσω λίγη περηφάνια….και για να την έχουμε χρειάζεται ΡΙΖΙΚΗ αλλαγή προσώπων στην πολιτική του τόπου μας…. Χρειάζεται και ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης για »πολιτικούς» κρατούμενους…… ίσως τότε να χαμογελάσει και πάλι το χειλάκι του Έλληνα…..

Σχολιαστε