Πανικός για την τυχόν επερχόμενη παράδοση της Κύπρου στην Μόσχα με ταυτόχρονη έξοδο από το ευρώ.Tρέμουν τον Πούτιν…

Του Δημοσθένη Λιακόπουλου 


Σε άρθρο της η Daily Μail περιγράφει τον εφιάλτη από την γεωστρατηγική ήττα που θα υποστεί η Δύση λόγω της πολιτικής της Λευκής Ελίτ που προωθήθηκε από τους Α.Μέρκελ-Β.Σόιμπλε: 


«Εάν η Κύπρος πέσει στα …χέρια της Ρωσίας, τότε η Δύση θα έχει χάσει την πρώτη μάχη στο νέο Ψυχρό Πόλεμο. Η οικονομική αδυναμία της Δύσης μετετράπη σε «αχίλλειο πτέρνα της». Η αδράνεια άφησε ένα μέλος της Ε.Ε που βρίσκεται σε καίρια στρατηγική θέση να κινδυνεύει να πέσει σα ρωσικά χέρια. Η οργή των Κυπρίων να βλέπουν μία ευρωπαϊκή επιδρομή στις περιουσίες τους τους στρέφει σε αναζήτηση ενός εναλλακτικού οικονομικού σωτήρα, την Ρωσία», γράφει , μεταξύ άλλων, βρετανική εφημερίδα. 


«Δεν γνωρίζουμε τα ανταλλάγματα της Μόσχας για την παροχή βοήθειας στην Μεγαλόνησο, εντούτοις μπορεί να αποκτήσει μία ναυτική βάση σ΄ ένα νευραλγικό σημείο του πλανήτη έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Μεσόγειο Θάλασσα… 


Αυτό θα σηματοδοτούσε μία εκπληκτική αναβίωση της χώρας μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, το 1991. Για την Ευρώπη, αυτό θα ήταν ταπείνωση. Και μάλιστα οι συνέπειες θα ήταν τόσο ενοχλητικές σαν αυτές που καταγράφηκαν κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου…» 


Επειδήλοιπόν, η εφημερίδα γράφει ότι δεν γνωρίζει τα ανταλλάγματα που ζήτησε η Μόσχα, σας τα αποκαλύπτει το prisonplanet.gr 
1. Πλήρη ναύσταθμο που θα δημιουργηθεί με ρωσικά κεφάλαια και θα είναι υπό πλήρη ρωσικό έλεγχο με αεράμυνα εγγύς και μακράς ακτίνας δράσης που θα περιλαμβάνει και S-400. 


2. Αεροδρόμιο όπου θα στεγάζονται ρωσικά μαχητικά αλλά και ιπτάμενα ραντάρ και αεροσκάφη ανεφοδιασμού, που θα γίνει με ρωσικά έξοδα και θα διοικείται από Ρώσους, για την άμυνα τόσο του ρωσικού λιμανιού αλλά και των εγκαταστάσεων του φυσικού αερίου. 


3. Δύο εργοστάσια επεξεργασίας φυσικού αερίου για την παρασκευή λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων από το φυσικό αέριο. 


4. Δίκτυο αγωγών που θα στέλενει το φυσικό αέριο σε νότια και βόρεια Ευρώπη.


Για να καλυφθεί μάλιστα η απαίτηση της τρόικας να μην αυξηθεί το δάνειο της χώρας, προτάθηκε να αγοραστεί μία τράπεζα ή δικαιώματα επί του φυσικού αερίου. 


Αν γίνουν αυτά, η Μαύρη Ελίτ που βρίσκεται πίσω από τη Ρωσία, πατάει πόδι στη Μεσόγειο με ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο. 


Για να δείξει η Ρωσία ότι δεν μασάει από φορολογικούς παραδείσους και παρόμοιες κομπλεξικές ανοησίες των Ευρωπαίων, ο Μεντβέντεφ είπε ότι η Ρωσία μπορεί να κάνει ένα τέτοιο τραπεζικό σύστημα στα νησιά Κουρίλ, έτσι για να τους την σπάσει, μιά και η Λευκή Ελίτ πουλάει τσαμπουκά στην Ρωσία μέσω της Ιαπωνίας που διεκδικεί αυτά τα νησιά του Ειρηνικού ωκεανού. 


Τσαμπουκάς βέβαια που «ξεπλύθηκε», από το τσουνάμι που ο Πούτιν έστειλε πέρυσι στην Ιαπωνία. 


Όσο για την έξοδο από το ευρώ, μάλλον ο μπαμπούλας άρχισε να μην πιάνει και τόσο τόπο. 


Περιμένουμε τις εξελίξεις. 

Σχολιαστε