Πανηγυρίζουν τα αριστερα κόπρανα για τον μακελάρη Obama εκλιπαρώντας για μια δηλωση περι χρεους ενω εδωσε αορατα μαχητικα στην Τουρκία να μας αφανίσουν!!!!

%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b1%cf%83ΤΙ ΣΟΪ ΒΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ  ΑΟΡΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ…ΑΦΑΝΙΣΜΟ…;;;

Μόνο ένας βόθρος αριστερών κοπράνων μπορεί να καλοχωνέψει  όλα τα κωλοτουμπιαστά μαρξιστικά ιδεολογήματα της λεχριτοκυβέρνησης Τσίπρα όπου από το  «go home», κ. Κλίντον, go home κ. Μέρκελ, τώρα  επενδύει και προσδοκά σε στήριξη έστω και  αόριστης δήλωσης περί ελάφρυνσης του χρέους, από ένα απερχόμενο και αποτυχημένο Πρόεδρο των ΗΠΑ, πού ανεπίτρεπτα αναμείχθηκε υπέρ της Κλίντον στις εκλογές,  και ο λόγος του βέβαια απέτυχε παταγωδώς και οικτρά…!!!

Προσέξτε όμως τι λέει σε συνεντευξή του στην κυριακάτικη «Κ».
********
1.*– «Πρέπει  να υπάρξει ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους»…
Εδώ είναι το «καρότο» τύπου Γαβρίλου και Μανωλιού από τη Κρήτη, πού τρώγοντας ολόκληρο το καρότο από την οπίσθια γνάθο ανέκραξε το περίφημο:
«Πονάνε ορέ οι…άντρες»…;;;
********
2.*– «Έχουν γίνει «σκληρές» μεταρρυθμίσεις όμως χρειάζονται… περισσότερες για να γίνει πιο ανταγωνιστική η Ελληνική οικονομία»…!!!
 Εδώ αν οι «περισσότερες» δεν είναι 4ο μνημόνιο θα είναι τόσο αβάσταχτα και σκληρά τα νέα μέτρα που το καρότο, ούτε ο Γαβρίλος θα το απολαύσει, αλλά ούτε και ο πάτος του βαρύγδουπου «άντρα», του Μανωλιού από τη Κρήτη, θα το αντέξει…!!!
******** 
Αλλά πέραν αυτών υπάρχει ένα ερώτημα πού διαχέεται στη κοινή λογική:
********
Πώς ένας Πρόεδρος πού απέρχεται μπορεί να μας βοηθήσει και τι «πέραση» έχει ο λόγος του στη νέα Κυβέρνηση των ΗΠΑ, όταν μάλιστα ό ίδιος έκανε τα πάντα –ως μη όφειλε—να στηρίξει Κλίντον και να ανταλλάξει βαρύτατους χαρακτηρισμούς με τον νικητή…;;;
********
Και το σπουδαιότερο:
********
Πρό μιάς εβδομάδος μόλις ανακοινώθηκε επίσημα η συμφωνία παραλαβής 6-8 μαχητικών αεροσκαφών με την Τουρκία έως το 2018 τύπου «F-35 STEALTH» αόρατων από τις Ελληνικές Δυνάμεις, με συνέπεια να μη μπορούμε ούτε καν να προλάβουμε αντιδράσουμε, σε οποιαδήποτε επιδρομή τους.
********
Δηλ. η Κυβέρνηση Ομπάμα δίνει τη δυνατότητα στην Τουρκία να μας εξαφανίσει από το χάρτη και να ακυρώσει τον γνωστό «συσχετισμό δυνάμεων» 7 προς 10 πού ισχύει για το Αιγαίο από το 1950  και καταλύεται επί ημερών  Ομπάμα και…Τσίπρα…!!!
********
Πάμε..καλά…;;;
********
Τι επικοινωνιακά παιχνίδια αποκοίμισης και αποβλάκωσης του Ελληνικού λαού είναι αυτά από εκείνους πού συστηματικά και μεθοδικά τα…απεργάζονται…;;;
********
 Αν αυτό το σκηνικό Εθνικής συμφοράς δεν είναι προμελετημένο και προσυμφωνημένο, μπορεί να μας διαφωτίσει κανείς…;;;

Σχολιαστε