Πήγαν για κατάσχεση και τους έδωσε τ @ρχιδι@ του.Εκαψε το σπίτι του και πέταξε το αμάξι του στο γρεμμό.

Οι πολίτες αρχίζουν να αντιστέκονται στην εξαθλίωσή τους. Με παθητικά μέσα, χωρίς να κάνουν κακό σε κανέναν, αλλά αντιστέκονται με τον τρόπο τους, όπως ο 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας ο οποίος έκαψε το ίδιο του το σπίτι και πέταξε στο γκρεμό του αυτοκίνητό του, καθώς ήδη του είχαν κατασχέσει και έπρεπε από το μεν εξοχικό σπίτι του να φύγει άμεσα και να παραδώσει και το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.


Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.

Ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο θα βρει η τράπεζα και τα «fund απελπισίας» για τα οποία έγραφε προχθες ο Β.Πολύδωρας…

Η τραγωδία σε όλο της το μεγαλείο. Ο Ντοστογιέφκσι μοιάζει πολύ μικρός, για την ελληνική πραγματικότητα.

Μόνο ένας Αισχύλος θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτή την σκηνή…


Ο δυστυχισμένος συμπατριώτης μας έχει συλληφθεί από την αστυνομία για εμπρησμό (!) και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομία ότι «Δεν θα πάρουν τίποτα οι αλήτες'»…

Πόσο ψυχή και απελπισία χρειάζεται κάποιος για να κάψει το ίδιο του το σπίτι;
ΣΧΟΛΙΟ; Ο επόμενος θα πετάξει χειροβομβίδες ο αλλος θα το τινάξει στον αέρα με τους εντεταλμένους υπαλλήλους,αλλος θα πυροβολήσει και αλλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με χιλια οπλισμένα  ατομα για συμπαράσταση.ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ….


Σχολιαστε