Πάρτε χρήμα….Πάμε γερά και σήμερα….

τι πεΜεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις προβλέψεις και καλά κέρδη για όλους. Μας χαροποιεί όλους εδώ στην Betamazonios.Η παρέα μας μεγαλώνει.

Τα σημερινά προγνωστικά ήδη εστάλησαν στα μέλη. Όσοι θέλετε ένα σίγουρο κέρδος κάντε άμεσα εγγραφή.

Χθες είχαμε 14 φορές τα λεφτά που βάλαμε στον BOUKER με την 3αδα του και τεσσερεις φορές στην δυαδα του.

O spiker με την παραλλαγή του περιμένει ενα ακόμη αποτέλεσμα με τριάδα απόδοσης 10,76…(Δείτε προηγούμενη αναρτηση)

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ βγαίνει το «μεροκάματο» Ο καθένας παίζει ελεύθερα και όσα θέλει και μπορεί. Φίλος που έκανε επιλογές από τα προγνωστικά μας σήκωσε την Τράπεζα!!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Καλή μας τύχη

Ποιοι είμαστε

Η ομάδα μας ΒΕΤ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ είναι η ομάδα των ανθρώπων του Αθλητικού Τμήματος του Ράδιο Κέρκυρα 100,1 που λειτουργούσε από τον Δημοσιογράφο και υπ.Αθλητικών μεταδόσεων Χρόνη Προσαλέντη απο το 1988 έως το 2008. Μετά ως γνωστό το ραδιόφωνο άλλαξε ιδιοκτησία. Όλοι λοιπόν οι έμπειροι αθλητικοί συνεργάτες εδώ στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα είναι μαζί μας σ αυτή την ομάδα. Το αθλητικό teem με την εκπομπή Ραντεβού στα Γήπεδα είχε μεταδόσεις από όλες τις κατηγορίες τοπικό και επαγγελματικά πρωταθλήματα (Superliga, footballleague, Γ Εθνική κ.α) και περισσότερο στις κατηγορίες που έπαιζε και παίζει ο ΑΟ Κέρκυρα.

Ολα αυτά οι γνωριμίες μας και οι συνεργάτες μας μας δίνουν πληροφορίες που μετατρέπονται σε προβλέψεις και μαζί με νέους συνεργάτες στο χώρο του στοιχηματισμού βγάζουν αποτέλεσμα.

Αυτά τα λέμε για να ξέρετε ότι οι συνεργάτες μας θέλουν μαζί με εμάς να κερδίζεται κάθε μήνα ένα ποσό όσο γίνεται μεγαλύτερο και να μην χάνεται το κεφάλαιο σας.Σας περιμένουμε λοιπόν να κάνετε εγγραφή ως μέλη (Στην σελίδα μας (amazonios.net) πάνω αριστερά στη στήλη ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ) διαλέγοντας την αποστολή προβλέψεων σε 3 πακέτα.H αγορά των πακέτων γίνεται με δυο τρόπους: Τραπεζική κάρτα μέσω pay-pal  η pay-safe με αγορά από τα περίπτερα στη Χώρα μας.Επικοινωνια στο amazoniosbet@yahoo.gr

                      BOUKER       spiker 100,1     manager    betino       bomber   driver   overakias sigourino  sailers

Σχολιαστε