Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Σ.Μπράτος με την ηθοποιό Λίνα Λοτσάρη.Εγκατέλειψε την ομάδα για την Νίνα

Ο κύβος ερρίφθη και ο Σπύρος Μπράτος, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Κέρκυρας, εγκαταλείπει οριστικά τη γενέτειρά του αναζητώντας την τύχη του σε ομάδα του κέντρου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτα, τον οποίο ο Σπύρος συνάντησε στο πρόσωπο της ηθοποιού και τραγουδίστριας Νίνας Λοτσάρη.
Κάποιοι αρχικά έκαναν λόγο για καλοκαιρινό love affair, ενώ κάποιοι άλλοι μετέφρασαν την εν λόγω σχέση ως ένα καπρίτσιο της εντυπωσιακής showwoman προκειμένου να αναζωπυρώσει τη φλόγα του έρωτα με το σύζυγο και μάνατζέρ της Κωνσταντίνο Σκορδάλη με τον οποίο ηταν επτά χρονια μαζί και εχουν δυο κόρες.
Ωστόσο, διαψεύστηκαν, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συζύγων, ιδιαίτερα λόγω των παιδιών τους, να πέφτουν όμως στο νερό. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, οι διαφορές και οι διαφωνίες τους ήταν τόσο μεγάλες ώστε ο χωρισμός φάνταζε κάτι παραπάνω από μονόδρομος. «Όταν η Νίνα γνώρισε τον ποδοσφαιριστή Σπύρο Μπράτο, στην αρχή σοκαρίστηκε από τη διαφορά ηλικίας», λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν. «Ωστόσο άλλαξε σύντομα γνώμη όταν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα ώριμο νέο. Οι πρώτες αντιδράσεις αμηχανίας έδωσαν τη θέση τους στον ενθουσιασμό και σε μια σχέση που έμελλε να είναι μοιραία στη ζωή και των δυο. Η Νίνα βρήκε στα μάτια του Σπύρου την «επανεκκίνηση» που αναζητούσε τον τελευταίο καιρό».

Η μετοίκηση στην Αθήνα και ο αγώνας εξεύρεσης ομάδας

Ο μεσοαμυντικός Σπύρος Μπράτος, παρότι έχει γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Κέρκυρας, είναι πλέον αποφασισμένος να εγκαταλείψει το Eθνικό Στάδιο Κέρκυρας  και τον ΑΟ Κέρκυρα για χάρη της πρωτεύουσας και βρίσκεται ήδη σε επαφή με κάποιες ποδοσφαιρικές ομάδες προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα: «Είναι ένας ανερχόμενος παίκτης και με τη βοήθεια του κατάλληλου μάνατζερ θα τα καταφέρει παραπάνω από καλά», ισχυρίζονται πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού. Η Νίνα Λοτσάρη, από την άλλη, έχει κάνει ένα βήμα παρακάτω, αφού την τελευταία φορά που επέλεξε να κάνει διακοπές στην Κέρκυρα προτίμησε να μείνει στο σπίτι του αγαπημένου της, στους Αργυράδες, γνωρίζοντας τους γονείς και την αδελφή του, οι οποίοι προς έκπληξη όλων την καλοδέχτηκαν. Η οικογένεια Μπράτου -τα περισσότερα μέλη της οποίας εργάζονται σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας- θαυμάζει ιδιαίτερα την επαγγελματική πορεία της Νίνας, κάτι που συνέβαλε στο να αντιμετωπίσει αυτή τη σχέση περισσότερο με ενθουσιασμό παρά με δυσπιστία.
Nίνα Λοτσάρη
Σε παραλία της Κέρκυρας το φιλί με πάθος

Σχολιαστε