Ο Παπακωνσταντίνου σε κελί δίπλα στον Ακη?

Την υπόθεση αρχικά την είχε αναλάβει ο εισαγγελέας Πεπόνης που όταν κατήγγειλε τις πιέσεις για να κλείσει την υπόθεση, κάποιοι τον έλεγαν “φαντασιόπληκτο”. Συνδυάστε τώρα τα ονόματα στο ημερολόγιο του Άκη που “θα έκλειναν πακέτο και τις δύο υποθέσεις” για να έχετε πλήρη εικόνα.

Έτσι δύσκολα θα γλιτώσει ο υπάλληλος του Δ.Ν.Τ  Γιώργος Παπακωνσταντίνου το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, παρά την προστασία που απολαμβάνει από σκοτεινούς ξένους κύκλους (π.λ. λέσχη Bilderberg στην οποία αν και έχει πάψει να είναι υπουργός και θεωρείται πολιτικά απόλυτα “καμμένος”, εξακολουθούν να τον καλούν). Πρόκειται για τους Σκοτεινούς κύκλους οι οποίοι είναι σαφές ότι έχουν ανάμιξη  σε αυτή την εθνική καταστροφή που βιώνει η χώρα. 
 

 
Δύο είναι οι υποθέσεις στις οποίες έχει “στριμωχθεί” και αναμένεται να στριμωχθεί ακόμα περισσότερο μετά τις εκλογές: Η μία είναι η περίπτωση της πλαστογράφησης των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και η άλλη η περίπτωση του CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ήδη η ΤτΕ έχει δώσει σειρά στοιχείων στην ομάδα εισαγγελέων (υπό τον εισαγγελέα Κορέα) για το ποιός αγόρασε το περιβόητο ασφάλιστρο κινδύνου από το ΤΤ! Μιλάμε για μία υπόθεση που έχει έλθει 4 φορές στο Κοινοβούλιο, υπάρχει άμεση εμπλοκή μελών της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και υπήρξε απόλυτη συσκότιση της υπόθεσης από τον αρμόδιο υπουργό Γ.Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα ο ίδιος ο τέως πρωθυπουργός υποστήριζε πως “Δεν γνώριζε τι είναι CDS”!

Σχολιαστε