Ο Μαρούφωφ απο τα Γιάννινα στη θέση του Γενικού Γραμματέα? Ισως γιατι δεν φθάνει μια αυτοκτονία Αντιδημάρχου και τα ΜΑΤ στο Δήμο!!!

maroyfof 2Είναι πολύ πιθανό να έχει Γιαννιώτικο άρωμα η κομβικής σημασίας θέση του Γενικού Γραμματέα στο δήμο της Κέρκυρας, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης, ο γνωστός Γιαννιώτης Αρχιτέκτονας-Μηχανικός και Γ.Γ. στο Δήμο επί θητείας Φίλιππα Φίλιου (2011-14),Γιώργος Μαρούφωφ.Τότε που είχαμε  αποκαλύψεις για  Οικονομικά σκάνδαλα  και την ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ του Αντιδημάρχου Νικολάου Μάνη αλλά και τη παρουσία των ΜΑΤ  για να μπορέσει να συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο κτυπώντας τους εργαζόμενους του Δήμου. Ισως ο Νικολούζος  θέλει κάποιες Επαναλήψεις στο Δήμο Κέρκυρας!!!!

Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες  οι υποψηφιότητες  είναι 4  και από αυτές θα διαλέξει τον «εκλεκτό» Γραμματέα ο νέος  Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος 0 οποίος θα ασκεί και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοίκησης, αφού δεν ορίστηκε Αντιδήμαρχος στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Γ. Μαρούφωφ, όλο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κέρκυρα, στο πλευρό του Δημάρχου και έχει ήδη υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, ανταποκρινόμενος στην προκήρυξη πλήρωσης της θέσης του Γενικού Γραμματέα του δήμου Κερκυραίων! Βλέπεται στη Κέρκυρα δεν υπάρχει άξιος Γραμματέας και χρειαζόμαστε μετεγγραφή από τα Γιάννινα!!!

Σχολιαστε