Ο βουλευτής του Σύριζα και αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Δραγασάκης διαβεβαίωσε τους Γερμανούς βουλευτές πως το κόμμα του θα αποτελέσει ως κυβέρνηση, ένα πιστό και υπάκουο πιόνι τους!

Μονάχα ως σφραγίδα υποτακτικότητας και ραγιαδισμού στους διεθνείς τοκογλύφους και ξένα κέντρα εξουσίας μπορεί να χαρακτηριστεί η θέση που εκφράστηκε από τα χείλη του εξέχοντος στελέχους του Σύριζα, Γ. Δραγασάκη, προς την αντιπροσωπεία Γερμανών βουλευτών η οποία επισκέφτηκε την Βουλή των Ελλήνων. 

 Δίχως περιστροφές και προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες παρερμηνείες, ο βουλευτής του Σύριζα και αντιπρόεδρος της Βουλής διαβεβαίωσε τους Γερμανούς βουλευτές πως το κόμμα του θα αποτελέσει ως κυβέρνηση, ένα πιστό και υπάκουο πιόνι τους! 

Η ακριβής τοποθέτηση του στελέχους της ηγετικής ομάδος του Σύριζα έχει ως εξής: «Εάν ο ελληνικός λαός αναδείξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, θα ήθελα να διαβεβαιώσετε τον γερμανικό λαό ότι θα έχετε στην Ελλάδα μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη»!  

 Τεχνηέντως ο βουλευτής του Σύριζα, αναφέρει ως αποδέκτη του μηνύματος Τσίπρα (διότι περί αυτού ουσιαστικά πρόκειται) τον γερμανικό λαό, ενώ στην πραγματικότητα το μήνυμα απευθύνεται προς την Γερμανική κυβέρνηση και συγκεκριμένα την καγκελάριο Μέρκελ και το επιτελείο της, προς την οποία ο Τσίπρας δεσμεύεται να υλοποιήσει τις επιταγές της

 Και για να μην τεθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση της απόφασης του Τσίπρα να υποταχθεί στις επιταγές της πολιτικής ηγεσίας της Γερμανίας, ο Δραγασάκης πρόσθεσε απευθυνόμενος προς την γερμανική αντιπροσωπεία: «Πολλά μπορεί να έχουν ακουστεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως εμείς τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλήρη επίγνωση ότι η κρίση είναι δική μας, ότι πρέπει να κάνουμε βαθιές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στη λειτουργία του κράτους, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, αλλά για να τα κάνουμε αυτά, πρέπει να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα του χρέους και της λιτότητας, δεν μπορούμε να τα κάνουμε σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης. Απ’ αυτή τη σκοπιά προσεγγίζουμε το πρόβλημα και όχι από μια σκοπιά, η οποία θεωρεί ότι μας φταίνε οι ξένοι για το πρόβλημά μας. Εμείς, ανησυχούμε για το δρόμο της Ευρώπης, αλλά δεν συμμεριζόμαστε κριτικές, που καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους λαούς»!

Σχολιαστε